Adfunture News: DGPH, Sichi & Shawnimals

DGPH BEREJENA Hier komt een nieuw geschilderd voorbeeld van een aanstaande speelgoed gemaakt door het Creative Team van Argentinië DGPH dat zal later dit jaar worden vrijgegeven Adfunture. Dit is hun tweede samenwerking na El Topo -figuur. Zeer mooie kleuren met deze combinatie van blauwe nacht, licht paars en zand. Het gerucht gaat dat het 6 centimeter lang is, wat de perfecte maat is voor dit soort speelgoed, dus het zal niet te groot en onmogelijk zijn om weer te geven. In een ander nieuws van de Adfunture -bende hebben we verschillende foto's ontvangen van een nieuw subversief figuur gemaakt door de Britse kunstenaar Sichi dat je puur liefhebt of gewoon haat; Dit wordt de S.L.M. serie, elk figuur is 22 cm lang en we zijn ons op de hoogte van 4 verschillende versies tot nu toe: Originele versie SLM White Devilock -versie SLM Black Devilock Gekke varkensversie SLM Crazy Pig Slam X Hype -versie SLM SXH Verwelkom deze charmante kleine in ander nieuws. Wee sticker door Shawnimals Dat doet me op de een of andere manier denken aan een Dragon Quest -personage: Wee Als je je afvraagt ​​waarom ik dit bericht in het Engels heb geplaatst, heb ik geen idee, ik wil niemand bewijzen dat ik vloeiend Engels of iets dergelijks vloeiend ben. Ik had gewoon het gevoel, en bovendien heb ik een goed gevoel over deze releases.
Opmerken