Buff monster teddy troepen

Ik hou echt van roze en ik kom uit Hollywood. Nee, ik ben niet Paris Hilton, maar de Teddy -troepen herzien en gecorrigeerd door Monster Buff Die in 2008 zijn stijl onder fabrikanten als een Amerikaanse rapper zal hebben gezaaid, destilleert zijn kleine zaad en bevindt zich met 4 voedselpensioenen op de armen. Het is een 10 inch, de helm is verwijderbaar en we weten niet echt wat hieronder verborgen is (zoals onder de dop van een Amerikaanse rapper, maar niet hetzelfde als boven de geschiedenis om te variëren). Omdat je vriendelijk bent, wijs ik erop dat dit object van alle lusten over een paar weken aanwezig zal zijn in onze verkoopgebieden. Ik houd ervan om de vaagheid te behouden wat betreft de datum, dit is wat de kracht van onze relatie maakt. Zodat je niet van streek raakt, stuur ik je ook de foto van het project van hetzelfde Mr Monster, maar deze keer met Wonderwall: En wanneer een kunstenaar dingen doet met verschillende speelgoedfabrikanten, zegt u niets, dus waarom laat u me geen andere vrouwen zien? Hoe gaat dat "geen rapport"? Ah als menselijke relaties zo eenvoudig waren als het speelgoed, zou mijn alliantie in zachte vinyl zijn.
Opmerken