Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Bwana Lepels Interview (deel.1)

Bwana Lepels Interview (deel.1)

Killer Custom Toen we twee jaar geleden tijdens de Comic Con in San Diego in San Diego op de stand van Grass Corp aankwamen, voelden we meteen een bepaalde verandering van omgeving. Een prachtig georganiseerd bordeel, een tekenvoer in alle richtingen opgehangen, een soort Ali Baba -grot die niet overeenkwam van de rest van de goed geïndoriseerde, georganiseerde maar liefdesstandaards. Bij Grass Hut is het tegenovergestelde, schattige mensen (met verrassend haar) verwelkomden ons met een grote glimlach. Dit is toen we contact opnemen met een uniek personage met een geweldig universum: Bwana lepels. Vanaf donderdag 25 september presenteert hij nieuwe schilderijen en een aantal originele en aangepaste beeldjes. Ontdek de wereld van de heer Spoons met dit interview per e -mail in verschillende delen: Kun je jezelf alstublieft voorstellen aan onze lezers? Waar kom je vandaan, wat is je reis? Mijn naam is Bwana. Ik woon in Portland waar ik nogal geworteld ben. Ik heb een charmant gezin en een klein meisje, honden, een tuin, evenals een straatkat van 2Eer Generatie genaamd Lulu. Ik verdien de kost door te schilderen, door beeldjes en schoenen te ontwerpen en door de winkel-gualerie-stduio grashut te beheren met mijn Scrapper-partner. Wat precies gras Hut Corp? Het begon als een dekking voor onze activiteiten. We begonnen tegelijkertijd met Wild OPA en gewelddadige aflossingen zoals Rupert Murdoch. Het is nu een galerij, een klein uitgeverij, een studio, een site en een clubhuis voor mij en scrappers, maar ook Martin Ontivieros, Apak en de shit. Gras hut teller Het lijkt erop dat Portland een zeer warme stad is waar menigten artistieke scènes uitkomen in de mainstream en in de indiescene. Is dit iets dat je voelt? Hoe stel je dat vast? Voordat ik verhuisde, deed ik een roadtrip met mijn vrouw om te zien of het de verhuizing van San Francisco waard was. Portland was een van onze allereerste oordelen. Eens voor de skateparken was er Burnside, we gingen naar mensen die een gat hadden dat we konden bezoeken. "The Mysterious Woodstock Hole", een vintage winkel met micronauts, bus- en fietskaartjes, een koffie die maïsbanden serveert (hushpuppies), melkschoppen met pindakaas en met kaartspellen op elke tafels. De shit is vooruit, Portland blijft mooi en ik woon hier graag. Het weer is rot 7 tot 8 maanden per jaar, je kijkt uit het raam en buiten is als luisteren naar de Anthony en de Johnsons. Ik vind dat erg leuk. Kun je ons wat vertellen over je kameradenartiesten (Martin Ontivieros, Scrappers, Lemerde, Apak ...)? Ze doden allemaal, ze komen uit verschillende plaatsen in de Verenigde Staten, behalve Ayumi de Apak die uit Japan komt. Ze zijn elk op hun eigen manier uitstekend. We hebben elke woensdag grashutvergaderingen en we vechten om kunst dingen. De shit maakt golven van hars, Apak is in een magische wereld, Martin is duisternis en Scrappers is een echte Californische timmerman. Grashutcabine Hoe kies je de artiesten die zullen exposeren in de galerij? We moeten ons voor Justin en mijzelf behagen. Dan proberen we te zien wie wat kan doen en of het mogelijk is dat de kunstenaar komt blootstellen aan onze galerij. We hadden net een microshow met Tim Biskup en zijn dochter Tigerlily, net nadat we een microshow hadden met Andrew Brandou, volgend jaar zullen we Amanda Visell en Joe Ledbetter, Itokin Park, Gargamel en anderen hebben. Hoe ben je kunstenaar geworden? Mijn vader deed een klein houten beeldhouwkunst zoals hobby en mijn moeder houdt van artiest van kunst, dus ik trok veel opgroeien. Ik denk dat het echt met fanzines kwam. Ik begon te schilderen toen een vriend me vroeg om deel te nemen aan een tentoonstelling in de Diego Rivera in 93 denk ik. Zoals met veel dingen was ik super slecht voordat ik iets bereikte. Dit is de reden waarom mijn schilderijen zoveel luiers hebben, het is omdat er veel armoedige dingen zijn totdat ik mogelijk van tijd tot tijd tot iets correct kom. Schilderen Hoe zou u uw kunst beschrijven? Soms zijn het abstracte krabbels, soms is het een diepe reflectie op de wereld om ons heen. De meeste mensen letten niet op waar ze naar kijken, vaak blijft het me en daarom heb ik zin om iets waar te doen als ik schilder. Misschien kan ik mensen gelukkig of beter maken, ze ongemakkelijk maken. Als de vraag in de stijl is, zou ik zeggen dat het een beetje achterlijk en grillig is, een denkbeeldige wereld waar mensen leven onder de regenbowsaures en de tapirs. De verwijzing naar de natuur is alomtegenwoordig in je schilderijen, hoe zou je je relatie met Moeder Natuur beschrijven? Ik hou ervan. Op dit moment lijkt het erop dat we op weg zijn naar tsunami's en woestijnen zover het oog kan zien. Maar zelfs de woestijn is subliem, het is genoeg dat het gewoon een beetje regent en alles bloemen. Ik ben het soort couillon dat een uur lang kan stoppen met het kijken naar een kolonie mier. Schilderen Wat is de meest ongelooflijke plek die je hebt bezocht? De valpartijen van Oniona (wat ik bijna slecht heb gesproken). Het is slechts 45 minuten van mijn huis. Als ik geluk heb, ga ik een keer per jaar. Het moet buiten super heet zijn, want om te gaan, kruist je een plek waar je stamelde in het water. Het is 20 minuten vanaf hier na de snelweg, maar het water is erg koud. Als gevolg van de natuur, hoe beheert u het feit dat u overmatig vervuilende materialen gebruikt voor uw speelgoedcreaties? Het is al zo lang een passie geweest om Toymaker te zijn. Ik heb de beslissing bewust gemaakt van speelgoed, zelfs als plastic shit is. Ik probeer het gewoon zo mooi mogelijk te maken. Zolang het op een gegeven moment niet in het midden van de natuur duurt, ben ik blij. Douane U kunt ons meer vertellen over hoe u op een nieuw schilderij werkt. Heb je een duidelijk en nauwkeurig idee van de weergave die je wilt krijgen of probeer je veel dingen onderweg? Ik heb nooit kunnen schilderen wat in mijn hoofd zat. Ik denk dat als ik zo in staat was geweest om te zijn gestopt en verder zou zijn gegaan. Van tijd tot tijd begin ik met een potlood of ten minste één idee in gedachten, andere keren heb ik alleen kleuren in gedachten en begin ik. Ik zie wat voor soort formulieren vorm krijgen en wat ik zou kunnen krijgen. Dit geeft het einde mijn slechtste werken en enkele van de meest intense en opwindende. Het is alsof je Jezus 'hoofd in een tandvleesbal ziet. Bwana -schilderij Wanneer besloot je dat je je kunst ging leven? Ik wist het toen ik op de universiteit was, maar ik wist toen niet hoe ik daar zou komen. Het was rond de leeftijd van 30 dat ik echt wist dat het was wat ik in mijn leven zou doen. Als je geen kunstenaar was, wat zou je dan doen? Ik zal insecten bestuderen, of ik zal werken met dieren, of misschien een landschapsarchitectuur of boswachter. Ontdek de Bwana Expo in Progress in Parijs in Parijs in Parijs Op zijn flickr Expo Bwana Spoons "Hunt and Gather" in Artoyz Paris van 25 september tot 2 november 2008.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

ARTOYZ

Chaos Monkey van Bunka // Uitgebracht op 11 september (release + Expos)

Chaos aap is het allereerste beeldje van de Franse illustrator en kunstenaar Bunka Op het nieuwe label Artoyz Originals, opgericht door het Franse bedrijf Artoyz. Geschiedenis/ mythologie Absol...

Bwana Lepels Interview (deel.2)

Na het interview met Bwana -lepels in een opmaat naar zijn tentoonstelling in Artoyz Paris die zal plaatsvinden van donderdag 25 september (tot 2 november). Wat is je oudste speelgoedgeheugen...