Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #17: MP Gautheron

Portret #17: MP Gautheron

Deze week, ontmoeting met MP Gautheron, 26 -jarige beeldend kunstenaar. Een enigmatisch, kleurrijk en nauwgezet werk om dringend te ontdekken!

Vertel ons een beetje over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspiratie?

De speelgoedkunst is slechts een tiende van mijn werk. Ik ben boven alle beeldend kunstenaar, ik maak grote schilderijen die zeer realistische dieren, planten, mineralen, schedels en patronen mengen. Ik gebruik voor mijn speelgoedkunst, evenals voor mijn acrylschilderijen, ik inspireer mezelf niet van iets in het bijzonder, mijn patronen komen erg spontaan en de kleurencombinaties, ik hoef niet te denken en het is heel ontspannend om te doen.

Sony DSCSony DSCSony DSC

Bugs Bunny - Artoyz x Leblon Delienne

Wanneer ben je begonnen met werken aan speelgoedkunst?

Het is zelfs vrij recent, ik begon met het aanpassen van schedels, een paar jaar geleden. Maar omdat ik erg aanwezig ben op sociale netwerken, heeft een kunstverzamelaarspeelgoed, zeer geïnteresseerd in mijn werk, een speciale bestelling voor mij om een ​​be@rbrick 1000 %aan te passen! Ik heb het met patronen bedekt, zoals ik op mijn schedels doe. Voor een eerste was het veel werk!

Sony DSCSony DSCSony DSCSony DSCSony DSCSony DSC

Wat is je eerste of nieuwste creatie?

Mijn nieuwste creaties zijn speciale bestellingen. De eerste is een Hoofd van de dood van David Flores Dat ik volledig heb bedekt met een motief, voor een verzamelaar in de Verenigde Staten. Het was erg complex om aan te passen, maar ik vond het erg leuk! De tweede is een speelgoed dat wordt genoemd " Mu »Die ik heb gemaakt in samenwerking met twee beeldhouwers, Samuel En Bernard. Dit Mu is een kleine jager van 40 cm die 8,5 kg weegt. Ze hebben allebei de bijzonderheid om op zwart licht te reageren. Dus mijn creaties hebben een dubbel zonder te lezen, in wit licht zijn ze flamboyant en veelkleurig en in zwart licht schitteren ze!

Ik ben ook van plan om in de nabije toekomst mijn eigen kunstspeelgoed te maken. En ik zal, in samenwerking, een verzameling van 10 zijn@rbrick 400% binnenkort lanceren.

Sony DSCSony DSC Sony DSCSony DSC [Width video = "1920" height = "1080" mp4 = "/img-blog/2015/04/mpgautheron-deathhead.mp4"][/video]

Vind MP Gautheron op de zijne Twitter / Instagram / Facebook / Ety

Als u ook deel wilt uitmaken van onze interviews, schrijf mij dan op dit adres: lucie@old.artoyz.com

Onze pagina Facebook / Instagram / Twitter.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Ramzi Adek - 02/04/15 tot 05/02/15

Afgelopen donderdag vond plaats de opening van "Mickadek's" The Ramzi Adek -tentoonstelling. Geïnspireerd door jaar 80 en popcultuur, beschouwt Ramzi Adek zichzelf als een popartiest. Al een paar j...

Portret #18: Melodreama

Hier zijn we woensdag, Interviews Day! Oorspronkelijk uit Canada, Melodreama, kunstenaar in de ziel toont ons zijn mooie creaties. Vertel ons een beetje over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspira...