Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #2: Cynda en Charly

Portret #2: Cynda en Charly

Na de regio Parijs met Sylver, laten we vandaag op weg zijn naar Epinal, waar Cynda op ons wacht om haar prachtige verzameling Artoyz aan ons te presenteren. Beeldhost Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van Artoyz?

Ik ontdekte de Artoyz ongeveer zes jaar geleden op zoek naar een origineel cadeau voor mijn zoon. Wat is de eerste Artoyz die je hebt gekocht?

De eerste bestelling die ik op de site plaatste, was de Bearbrick Elvis van Medicom Toy. Ik was toen in staat om Moult Toyz te ontdekken door naar je oude winkel te gaan Rue de L'Arbre Dry tijdens een vakantie in Parijs. Wat is je top 3?

Moeilijk om een ​​top 3 te definiëren, maar in orde zou ik eerst de Bearbrick Elvis, dan de alyen Vegas door Run door Buffalo Toyz En om de Kidrobot Smorkin Labbit. Ze zijn allemaal 3 op de foto.

********************************************

En laten we teruggaan naar Parijs om Charly te zien, de oprichter van Lappoms.com, die er ook mee instemde ons te vertellen over zijn passie voor Artoyz. Beeldhost Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van Artoyz?

Mijn verzameling begon echt in de zomer van 2012. Ik ontdek al een tijdje het universum van de Artysz inclusief de BE@rbrick, en ter gelegenheid van een passage op eBay kwam ik een verzamelaar tegen die scheidde van een deel van " Zijn kinderen "inclusief een Pinocchio Kaws tegen een zeer redelijke prijs. Dus ik kocht een aantal mooie stukken uit mijn huidige collectie. Sindsdien loop ik naar de verliefdheid in de winkel of op internet, eenmaal zelfs op een uitverkoop waar Pedro Winter de BE@rbrick interstella 5555 in blister verkocht, beperkt tot 5555 stukken en ik had het tegen een cadeauprijs. Wat is de eerste Artoyz die je hebt gekocht?

Een vinyl 22 cm verzamelaar "Dan Howard" ter gelegenheid van een bezoek aan Disneyland Parijs in 2010 of 2011. Het was mijn eerste ontmoeting met een Artoyz en ik hield van het concept van blinde dozen voor de lagere modellen. Sindsdien liet ik bij elk van mijn bezoeken mezelf verleid door een nieuwe die ik mogelijk ruil als ik niet leuk vind. Wat is je top 3?

Mijn top 3 in volgorde: Pinocchio & Jiminy Cricket door Kaws, Ik ben een fan van dit stuk, vooral omdat het op dit moment zeker mijn mooiste is, maar ook omdat het werk van Kaws echt fantastisch is.

Dikke tony door ron Engels, Ik hou echt van zijn erg ongebruikelijke universum en zijn kant. Zeker een van mijn volgende aankopen.

In de derde positie komen twee ex-aequo-delen die uit de gemeenschappelijke komen Be@rbrick 1000% chanel, sommigen zullen zeggen dat het een basis is@rbrick, maar het geeft iets anders af.

En de Mickadek 140 cm van de kunstenaar Ramzi Adek, hij was een echt meesterwerk dat hij produceerde en vroeg hem om een ​​groot aantal uren werk. Het resultaat in gelakt zwart is stun! Het gerucht gaat dat anderen in productie zijn met andere kleuren, waaronder speciale opdrachten van VIP ...

Beeldhost

Heel erg bedankt aan Cynda en Charly voor je bijdrage! Als je ze net als ze leuk vindt, wil je deze 3 vragen beantwoorden, stuur ons dan je antwoorden en een foto (of meer) van je verzameling naar dit adres: camille@old.artoyz.com.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Inauguration Artoyz - Tentoonstelling van 11/09 tot 11/10

Al twee maanden dat we de 53 Boulevard Beaumarchais in bezit namen, en de tijd is gekomen om het te inhuldigen zoals het zou moeten zijn, toch? Kom en vier dit evenement met ons in de winkel, d...

Ajee "Fresh to Death" - Opening donderdag 18/09 - Galerie Lacroix

Ter gelegenheid van de opening van zijn tentoonstelling "Fresh to Death" aanstaande donderdag 18 september in de Galerie Lacroix, ging Artoyz Ajee ontmoeten, om wat meer te weten over zijn werk en ...