Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #25: Thrashy

Portret #25: Thrashy

Hallo ! Nieuw portret deze week: Guillaume aka Thrashhy! Vitrine1 Vitrine2 1- Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van Toyz Art? Ik ontdekte de Artoyz in 2004 toen ik net klaar was met mijn studie in Applied Art. Ik heb veel tijd op internet doorgebracht en in boekhandels op zoek naar informatie over straatkunst. Dit is toen ik ontdekte in een tijdschrift [denk ik denk dat] het werk van Dave Kinsey! Adfunure had een set van 3 personages van hem vrijgegeven. Ik was gek! In hetzelfde jaar kwam ik de site van Michael Lau tegen, het maakte me af en dat is waar ik verslaafd werd. Speelgoed dat gemengde graffiti, straatkunst, skateboarden, hiphop, hardcore, punk ... al mijn passies verzamelden, sprak het meteen met me. Ik ontdekte kort na de Artoyz -site. Trouwens, op dat moment konden we niet eens online betalen, we moesten een cheque sturen om onze bestelling te valideren! Een oud -modes ding! Ik wist niets van de Japanse speelgoedcultuur, de Kaïjus, de compromisloze prikken ... het is door het Artoyz -forum te slepen en vervolgens op Alteroys dat ik mijn Toyesque -cultuur heb gebouwd met de jaren, dankzij alle jongens van het forum die waren geweest die waren geweest in het spel een tijdje en met deze geest van delen. Het was deze passie die me ook duwde om foto's te maken. 1- Wanneer begon je kunstspeelgoed te verzamelen? Ik ontdekte kunstspeelgoed in 2004, ik was net aan het afronden van mijn studie in beeldende kunst. Ik sppe een tijd op internet en in boekhandel op zoek naar informatie over straatkunst. Toen ontdekte ik in een tijdschrift (denk ik, denk ik) het werk van Dave Kinsey! Adfunture had een set van 3 tekens gelanceerd. Ik was gek !! In hetzelfde jaar vond ik de website van Michael Lau, het doodt me en werd een verslaafde. Speelgoed dat gemengde graffiti, straatkunst, skateboarden, hiphop, hardcore en punk ... al mijn passie herenigd, ik raakte er echt mee bezig. Ik kwam er iets achter na de website van Artoyz. In feite konden we op dat moment niet online betalen, we moesten een bankcontrole sturen om de bestelling te bevestigen! Old school spullen! Ik wist niets over de Japanse speelgoedcultuur, Kaïjus, Independent Prod .... rondhangen aan forum Artoys dan Alteroys dat ik mijn speelgoedcultuur heb gebouwd door de jaren heen, dankzij de jongens van het forum, die in het spel waren Een tijdje en de aandelengeest. Het is deze passie die me ertoe aanzet om fotografie te doen. zwart schaap 2- Wat is de eerste kunstspeelgoed die je hebt gekocht? Het kostte me een beetje tijd voordat ik mijn eerste aankoop deed, het leek op dat moment veel geld voor een stuk plastic ... Mijn eerste Toys was een Michael Lau Lau Lazy Yan gevonden op eBay. Hij had een ietwat New York HXC -stijl die ik destijds goed leuk vond met zijn 2 vlechten. Toen kocht ik een paar kansen en eindigt voordat ik in 2006 in de hele set Steph Cop investeerde. Ik ben sindsdien nooit meer gestopt! 2- Wat is de eerste kunst Toyz die je stak? Het kostte me een beetje tijd voordat ik mijn eerste aankoop deed, het lijkt op dit moment veel geld voor een stuk plastic ... Mijn eerste speelgoed was een Michael Lau Lau Lazy Yan, die ik op eBay vond. Het heeft een stijl als HXC New York die ik erg leuk vond met zijn 2 vlechten. Dan stak ik wat dingen voordat ik in 2003 in de set van Steph Cop investeerde. Ik stop sindsdien nooit meer. nyfat_crew2 FalseFriends_Blackout 3- Wat is je top 3? Moeilijk om een ​​top 3 te maken, maar we zullen zeggen: - Herinner je me van Yoskay Yamamoto: hij werd in 2010 uitgebracht, het is een weergave van Astro. Het is met dit soort spel en kunstenaar dat we overstappen van speelgoed naar het kunstobject voor mij. Top3_yoskay_yamamoto - De NY Fat G -schok van Michael Lau: dit is het beste succes van ML. Ik vind het super expressief als speelgoed, het is geweldig om te fotograferen! Top3_nyfat - Rebel Captain - NYCC '11 van Secret Base X Pushead: ik ben dol op de producties van de geheime basis, vooral die van Pushead en Usugrow. Dit speelgoed is de perfecte synthese! Top3_rebel_captain 3-wat is je top 3? Moeilijk om een ​​top 3 te maken, maar we kunnen zeggen: -Herinner je je mij van Yoskay Yamamoto: het was uit in 2010, het is een weergave van Astro. Het is met een soort stuk en kunstenaar, dat het speelgoed een kunstwerk werd. -De NY Fat G -schok van Michael Lau: het is het beste succes van ML. Ik vind dit speelgoed erg expressief, het is geweldig om er foto's van te maken! -Rebel Captain - NYCC '11 van Secret Base X Pushead: ik ben dol op de producties van Secret Base, vooral Pushead en Usugrow. Dit speelgoed is de perfecte synthese. jaw_pain_edition 4- Vandaag, is uw visie op Toyz -kunst om te veranderen? Sommigen zien de Artoyz als een investering, het speculatiegame dat deze omgeving pijn doet. Ik heb altijd zoveel plezier in het verzamelen van de Toyz. Ik verkoop en koop regelmatig speelgoed, ik maak er geen Bénef op, ik verkoop voornamelijk verzamelaars zoals ik. Ik heb altijd deze emulatie wanneer een nieuwigheid arriveert en dit plezier van jagen om het te pakken. Mijn smaak is in de loop van de tijd geëvolueerd, ik vond het genre dat vandaag het meest bij mij past, ik ben minder in de dwangmatige aankoop, maar meer in het idee om een ​​coherente collectie te bouwen. Vandaag ben ik alleen op zoek naar zwart speelgoed, de meeste zijn jagers van de geheime basis ... in elk geval monsters! 4-today Is uw visie op kunstspeelgoed veranderd? Sommige mensen zien de kunst Toyz als een investering, het speculatiegame dat deze omgeving veel heeft beschadigd. Ik geniet nog steeds van het verzamelen van Toyz. Ik verkoop en koop regelmatig speelgoed, ik maak er geen voordeel van, ik verkoop Main aan verzamelaar zoals ik. Ik heb nog steeds deze emulatie wanneer nieuwe Toyz arriveert en het plezier van jagen om het te kapot maken. Mijn smaak evolueerde met de tijd, vandaag heb ik een stijl gevonden die me conseit, ik ben minder in een dwangmatige aankoop zoals vroeger, maar meer in het bouwen van een goede collectie. Vandaag ben ik alleen op zoek naar Black Toyz, de meeste zijn jagers van de geheime basis ... in elk geval monsters! Kawskun Vind Trashy op Instagram en op de zijne Gooien. U kunt ons volgen op Twitter, op Facebook En op Instagram :)

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Laatste gevecht

Met Laatste gevecht Het 3D -stokje in 2V2 is opnieuw uitgezonden in uw huis! Vang elk object beschikbaar in een van de 8 cursussen en corrigeer uw tegenstanders! 10 karakters geïnspireerd door de s...

JEU VIDEO

Cuphead

https://youtu.be/ujszilrt_d4 aangekondigd in 2014, deze titel is een heel speciale run en pistool. Hij stort in een stripfeer uit de jaren 30 met illustraties die volledig met de hand zijn gemaakt...