Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #26: Moshi!

Portret #26: Moshi!

Hallo ! Deze week vinden we Arnaud aka Moshi die zijn passie voor Toyz Art met ons deelt! Bedankt arnaud :) 1/ Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van Toyz Art? Ik denk dat ik de community in 2008 heb ontdekt en na wat onderzoek op internet kwam ik snel de site en het Artoyz Forum tegen, en daarna een beetje later op het Alteroys -forum, dat ik momenteel zo goed mogelijk probeert opnieuw te starten door een te plaatsen door een te plaatsen Maximaal nieuws. Ik ben snel bij de wereld en het universum gekomen, bezoek verschillende keren de Artoyz -winkel in Parijs, woonde enkele evenementen en tentoonstellingen bij en ontmoette vooral veel verzamelaars met wie ik nog steeds meer of minder contact heb. In 2011 had ik het geluk om een ​​hele zomer te werken met het Super 7 -team in San Francisco, een periode die de piek van mijn ervaring als verzamelaar markeerde. Echte fanboy van het merk, het was voor mij een droom om achter de schermen te ontdekken. Naast het werken in de winkel, ging ik bij hen bij de San Diego Comic Con waar ik een zeer groot aantal kunstenaars en verzamelaars ontmoette. Over een paar maanden verdrievoudigde mijn collectie in volume en bracht ik een hele speelgoedkoffer terug in Frankrijk ... 1/ Wanneer begon je kunstspeelgoed te verzamelen? Ik denk dat ik de beweging in 2008 ontdek en na soms internetonderzoek, heb ik snel het Artoyz -prikbord gevonden en een beetje later, het Message Board van de Alteroys, dat ik momenteel probeer terug te komen door zoveel nieuws te posten als ik kan. Al snel was ik verslaafd aan het speelgoeduniversum, ik bezoek de Artoyz -winkel in Parijs meerdere keer, bereikte verschillende evenementen en shows en ontmoette een stel verzamelaars met wie ik al die tijd in contact bleef. In de zomer van 2011 kreeg ik de kans om samen te werken met het Super 7 -team in San Francisco en deze periode markeert de top van mijn ervaring als verzamelaar. Als een echte fanboy van het merk was het voor mij een droom om te ontdekken wat achter de schermen zat. Ik wereld in de winkel met hen en wachtte ook op San Diego Comic Con waar ik veel kunstenaars en verzamelaars ontmoette. In een paar maanden groeide mijn collectie veel en bakte ik een hele koffer vol speelgoed terug. khgqj9eg 2/ Wat is de eerste kunstspeelgoed die je hebt gekocht? Het eerste Toys dat ik kocht was een dunny van de 3 -serie, de "Hallo mijn naam is" van Huck Gee. Ik hield vooral van speelgoed dat op dat moment was gekoppeld aan kunstenaars uit de graffiti -cultuur, zelfs als mijn verzameling nu exclusief richt op producties in Japans zacht vinyl en op sommige Be@rbrick van Medicom. Ik heb nog steeds deze eerste dunny, ergens in een van mijn ramen! 2/ Wat is de eerste kunst Toyz die je stak? Het eerste speelgoed dat ik Bough was een dunny uit serie 3, The Hello My Name is One van Huck Gee. Vroeger was ik dol op het speelgoed dat gerelateerd is aan de graffitikweek, maar nu is mijn verzameling gericht op Japans zacht vinyl en op sommige be@rbricks van Medicom. 3/ Wat is je top 3? Moeilijk om een ​​top 3 in mijn verzameling te kiezen! Geen "grails" of superhype -artiesten bij de KAWS, het speelgoed dat we voor mij het belangrijkst zijn, worden vaak geassocieerd met herinneringen. In nummer 1: een kronkelaarpaar, door Super 7. Twee speelgoed geschilderd door Brian Flynn (kunstenaar en oprichter van Super 7) die hij me aanbood tijdens mijn verblijf onder hen. Brian is een persoon voor wie ik veel respect heb, evenveel voor zijn ondernemerscarrière als voor zijn persoon, en deze twee speelgoed zijn voor mij een zeer belangrijke herinnering. Ik ben dol op dit speelgoed en de octopussen in het algemeen, ik heb alle varianten van kleuren en ik betreur het dat ze zijn gestopt met het verlaten van nieuwe! Yt7pgygg Nummer 2: Skullwalker Bronze door Brian Flynn (nogmaals!). Dit speelgoed vervaagt voor mij de grens tussen de wereld van speelgoed en die van kunst. Een bronzen productie genummerd in 30 exemplaren, rondom en voorzichtig. Moeilijk om het te waarderen op de eerlijke fotowaarde, maar het is echt een heel mooi object. Xheothog Nummer 3: Smashface Walking Hedoran van Gargamel. Deze versie is geschilderd door Koji Harmon, alias Cometdebris. Hedorah is een van mijn favoriete kaijus en ik ben dol op deze versie. Een domme lucht en een mooie mix van kleuren die perfect werkt voor mijn smaak. RW5CWE8G Speciale vermelding: de Nosferatu de Futura. Een uitzonderlijke kunstenaar en een imposant speelgoed, dat zou kunnen dienen als een definitie van speelgoedkunst. 3/ Wat is je top 3? Het is klaar om een ​​top 3 in mijn verzameling te kiezen! Geen "grails" of echt hype -artiesten zoals Kaws, het speelgoed dat ik het leukst vind, zijn vaak gekoppeld aan herinneringen. 1: Een paar squirm door super 7. Deze twee zijn met de hand van Brian Flynn (kunstenaar en oprichter van Super 7), hij schonk ze tijdens mijn tijd bij hen aan mij. Ik heb het grootste respect voor Brian als persoon, maar ook voor zijn ondernemersgeest en deze twee speelgoed zijn belangrijke herinneringen voor mij. 2: Skullwalker van Brian Flynn Bronze (alweer!). Ik denk dat dit speelgoed de grenzen tussen speelgoed en kunst vervaagt. Het is een bronzen productie, beperkt tot 30 stuks en heeft een zeer ronde en zachte vorm. Het is klaar moeilijk om het volledig te leren met een foto, maar het is echt een geweldig werk. 3: Smashface Walking Hedoran van Gargamel. Deze colorway wordt gepijnigd door Koji Harmon aka Cometdebris. Hedorah is een van mijn favoriete Kaiju -monster en ik ben dol op deze versie. Het heeft deze domme uitstraling en ik denk dat de verschillende kleuren heel goed samenwerken. 4/ Wat zijn het speelgoed dat je zou willen vinden? Orange Squirm Prototype: dit speelgoed is en zal helaas de graal van mijn verzameling blijven. Het is een shot -test in een prachtig oranje vinyl, geproduceerd in een unieke kopie van de beroemde Japanse Obitsu -fabrikant. Geen andere info, als het bestaat, zou het waarschijnlijk altijd ergens in hun archieven moeten zijn! De enige die ik mis! wzhzlwi Kid Hunter van Bounty Hunter: voor zijn pionierstatus en voor alles wat hij vertegenwoordigt in de wereld van designerspeelgoed. Qjlhffb Pushead Cocococro: een gemartelde vorm met een veelheid aan details. LCM8C6R Camo Zagoran/Hedoran van Gargamel: twee vormen waar ik van hou, en de camouflagebehandeling met Gargamel heeft altijd een vliegeffect thuis! QM9TPKRG 4/ Wat zijn het speelgoed dat je zou willen vinden? Orange Squirm Prototype: dit speelgoed zal voor altijd mijn heilige graal blijven. Het is een testtrui in een prachtig oranje vinyl. Het is waarschijnlijk in een enkele eenheid geproduceerd door Obitsu, de beroemde Japanse speelgoedmaker. Er is geen aanvullende informatie over, als het bestaat, is het waarschijnlijk nog steeds ergens in hun archieven. De enige die ik nog steeds mis. Kid Hunter van Bounty Hunter: voor zijn pionierstatus en voor alles wat het vertegenwoordigt in het Designer Toy Universe. Cococococroc van Pushead: zeer complexe vorm met veel details. Camo Zagoran/Hedoran van Gargamel: Twee vormen waar ik van hou, en de camo -colorways van Gargamel zijn altijd een hit bij mij! Pygo5ddg 5/ Is uw visie op Toyz -kunst vandaag veranderd? Ik maakte me snel los van de grote producties om naar de serie te gaan die door gepassioneerde mensen in kleine hoeveelheden worden geproduceerd. Ik denk dat deze geest altijd erg aanwezig is, met regelmatig de lancering van nieuwe artiesten of nieuw speelgoed. Het financiële aspect en het speelgoed dat wegvliegen, zijn niet veranderd, zelfs als de acteurs nu zo Aziatisch zijn. Uiteindelijk is mijn visie de afgelopen jaren een beetje veranderd, maar passie is er nog steeds. Ik betreur ook dat de Franse uitwisselingsforums tussen verzamelaars steeds minder actief zijn, maar je kunt altijd met ons meedoen op het Alteroys Forum! 5/ Vandaag is uw visie op kunstspeelgoed veranderd? Ik liet de meeste grote producties snel achter om me te concentreren op kleine runs geproduceerd door gepassioneerde artiesten. Ik denk dat deze geest nog steeds heel levendig is, met veel nieuwe kunstenaars en nieuw speelgoed. Het financiële aspect van het spel en het speelgoed met gekke prijzen zijn er nog steeds, zelfs als de acteurs nu meestal uit Azië komen. Uiteindelijk is mijn vooruitzichten die afgelopen jaren niet veel veranderd en de passie is er nog steeds. Ik betreur wel dat de Franse prikborden tussen verzamelaars steeds minder actief zijn, maar voel je vrij om met ons mee te doen aan altertoys! Prkfcfkg Retrouvez moshi sur Instagram & Tumblr Vous pouvez nous suivre Sur Twitter, Sur Facebook ET Sur Instagram :)

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

JEU VIDEO

Cuphead

https://youtu.be/ujszilrt_d4 aangekondigd in 2014, deze titel is een heel speciale run en pistool. Hij stort in een stripfeer uit de jaren 30 met illustraties die volledig met de hand zijn gemaakt...

MODE

Nintendo x bestelwagens

Eens is niet gebruikelijk, het beroemde schaatsmerkbussen wordt geassocieerd met de grootste naam van videogames die onze jeugd op zijn kop zetten: Nintendo! Al beschikbaar op de site, zijn er s...