Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #3: Lucie

Portret #3: Lucie

Voor dit nieuwe portret, de blogger Paperhandtwine, laat ons zijn mooie verzameling Artoyz ontdekken. Kom laten we gaan! Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van Artoyz?

Om eerlijk te zijn, weet ik het niet meer. Ik weet alleen dat mijn verzameling alleen maar groeit. Heel vaak als je iets ontdekt, verschijnt het alleen voor je ogen de volgende dagen je ontdekking. Dit is een beetje zoals wat mij is overkomen. Op een dag kocht ik een Artoyz zonder te weten wat het was. Dus dus op mijn verzameling en mijn passie werden uitgebreid. En ik ben niet alleen, mijn man heeft dezelfde passie als ik, die het ding een beetje verslechterde. Wat is de eerste Artoyz die je hebt gekocht?

Zoals ik net eerder zei, (hoewel ik niet weet waar deze passie vandaan komt), weet ik wat mijn eerste Artoyz is. Maar ik ga je alleen de foto laten zien omdat ik niet eens weet welk merk het is*. In het begin was hij helemaal wit. Ik krulde het in zilver en ik voegde een plastic stick toe om een ​​lichtzwaard te imiteren. Het was mijn eerste aanpassing! *)) Beeldhost Wat is je top 3?

Mijn top 3? Onmogelijk te definiëren. Aan de andere kant kun je me vragen wat de volgende (s) Artyz is die ik zou willen kopen! Ik zou heel graag het kleine konijn van willen hebben Meneer Clément. En het beeldje Tik Ka dat ik veel houd. Maar ook een Artoyz Qee draagt ​​een grootte van 90 cm hoog of die van 1m50, maar in dit geval moet ik nu beginnen met het spelen van de loterij !! Kortom, er zijn veel anderen die ik zou willen hebben omdat ze allemaal zo cool zijn als elkaar. Het hele ding is om te zeggen dat je op een dag moet weten hoe je moet stoppen. Beeldhost

Vind paperhandtwine op de zijne blog / Facebook / Instagram / Twitter.

Als je net als Lucie deze 3 vragen wilt beantwoorden, stuur ons dan je antwoorden en een foto (of meer) van je verzameling naar dit adres: camille@old.artoyz.com.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Terug in afbeelding bij de opening van "Monsters in My Closet" door 100Taur

Afgelopen donderdag werd gehouden in de Le Vernissage Boutique van "Monsters in My Closet", de 100taur -tentoonstelling. Velen van jullie hebben de reis gemaakt om het werk van deze kunstenaar met ...

ARTOYZ

Leo'z Series 1 door Peugeot X Artoyz Originals

Na 2 jaar hard werken, merkte een tentoonstelling vorig jaar op in Peugeot Avenue met unieke exemplaren van Leo'z in 8 inch -formaat op het kleurenthema van de conceptcar onyx, Peugeot en Artoyz Or...