Portret #9: Kim

We zijn woensdag, Kim neemt ons mee naar zijn kleine kantoor-workshop om ons zijn collectie te laten zien!

Toen je begon te verzamelen Kunstspeelgoed ?

Ondanks de jaren denk ik dat ik de ziel van een kind heb behouden. Ik hield altijd van schattige en kleurrijke dingen. Ik begon mijn kleine verzameling Artoyz in 2010 toen ik om professionele redenen werd geleid om elke dag voor de Artoyz -winkel te passeren. Ik heb het niet lang verzet. Ik heb toen een kleine kat toegewezen om me bijna elke maand aan te bieden, een nieuw beeldje om mijn nieuwe kantoor te versieren.

Sindsdien is mijn werkplek veranderd en hebben mijn Artoyz de decoratie van mijn kleine kantoor-workshop voltooid.

Olympus digitale cameraOffice_atelier_Hellokim_02Office_atelier_Hellokim_01

Wat is de eerste speelgoedkunst die je hebt gekocht?

De allereerste Artoyz die ik mezelf gaf, is een Mini Labbit -beeldje in Blind Box: Smorkin Labbit Serie 4. Ik vond deze kleine konijnen erg simpel en het verrassingseffect was erg leuk. Ik raakte verstrikt in het spel en kocht nog steeds een paar voordat ik naar grotere beeldjes ging.

labbit_ling_box_hellokim

Wat is je top 3?

In de 3e positie, mijn beeldje Bazige beer Allemaal in witte velours.

BOSSY_BEAR_HELLOKIM

Komt daarna Qee houdt van wit Die collega's gaven me voor mijn verjaardag nadat ik een paar weken had doorgebracht met kwijlen zonder de sprong te wagen.

Olympus digitale camera

En mijn favoriet van allemaal, de Happy Labbit Met de 4 verwisselbare accessoires zijn er nu zelfs 2 thuis.

happy_labbit_hellokim

Vind Hellokim op de zijne Blog / Instagram / Twitter / Facebook

Als u ook deel wilt uitmaken van onze interviews, stuur dan de antwoorden op de drie vragen en een (of meer) foto's van uw verzameling op dit adres: lucie@old.artoyz.com.

Onze pagina Facebook / Instagram / Twitter.

Opmerken