De scherpste spuit-mini-cijfers door gek

De scherpste spuiter Ik schrijf mijn naam in de inkt van je ogen. Nogal aardig en poëtisch, ik moet je echter steeds opnieuw laten huilen als ik een rododendron wil tekenen, het zal dit verhaal ernstig ingewikkelder maken. Goed, stop nu met huilen, niet alleen stopt je make -up met stromen, maar bovendien word je het zat van het maken van Giring, dus wees dappere Roger en ga me van goede kwaliteit van goede kwaliteit van Amerikaanse permanente markeringen, zodat ik kan genieten van mijn passie: groene planten in blauw tekenen. Na de Bentworld Vandals die een groot succes van achting hadden, Boos Biedt ons een nieuwe serie door ditzelfde thema een beetje te weigeren, met deze keer een meer geavanceerd eerbetoon aan de Sharpie, deze kleine Amerikaanse voelde essentieel voor elk schetsboek. Door de dop op te heffen, ontdek je een micro -caps. We herkennen een groot aantal gimmicks en details die belangrijk zijn in de stijl van MAD. Aangekondigd voor een lange tijd is deze serie ongetwijfeld uitgesteld om de levensduur van Bentworld Vandals niet te verkorten. 11 ontwerpen en alternatieve versies voor deze productie Kaching -merken die binnenkort in Blind Box in Artoyz zal landen. Gekke scherpste spuiter SDCC -sproeiers SDCC -sproeiers  
Opmerken