Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #10: Audrey

Portret #10: Audrey

We eindigen met ons tiende portret, dat van een Parijse verliefd op kunstspeelgoed. Hier is het interview van Audrey:

- Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van speelgoedkunst?

Ik begon mijn Artoyz -collectie in 2005. Ik kende dit universum helemaal niet en ik werd helemaal verliefd! Ik ging Artoyz binnen die op dat moment in het 1e arrondissement was en daar grote verliefdheid! Dan betaalt mijn reis naar Japan - Du Art Toys! - Bevestigde mijn passie voor "klassieke" kunstspeelgoed maar ook UglyDolls!

IMG_7225Screenshot 2015-02-16 tot 15.18.22 Screenshot 2015-02-16 tot 15.19.36

- Wat is de eerste speelgoedkunst die je hebt gekocht?

Mijn eerste Artoyz -gekocht is een "hart" dat ik waardevol houd. Ik had me destijds niet gerealiseerd dat hij de eerste in een lange collectie zou zijn :) Ik heb overal: in mijn woonkamer, in mijn slaapkamer, op mijn bureau, op mijn sleutels ... Ik ben helemaal verslaafd!

IMG_7229

- Wat is je top 3?

Mijn Toyz -nummer 1 - Een speciale editie van een Qee Skelanimal van kunstenaar Jason Freeny - is mijn favoriet om twee redenen: de eerste is dat hij magie is, het is 's nachts fluorescerend! En de tweede is dat ik op een dag op mijn bureau werd afgezet door een mysterieus onbekende die mijn passie kende en die me gewoon wilde laten glimlachen :)

Screenshot 2015-02-16 tot 19.27.27

Mijn Toyz -nummer 2 is mijn Totem 6 "Fatcap Special Kronk ! Ik ben gek, ik vind alles leuk: het ontwerp, zijn kleur, zijn vorm!

Screenshot 2015-02-16 tot 15.19.19

En tot slot mijn Toyz -nummer 3 is mijn Oliver the Bat Boy van Kathie Olivas. Ik ben dol op deze collectie en deze kleine baby Batman vond zijn plaats rechtstreeks in mijn kamer!

Screenshot 2015-02-16 tot 18.26.22

Vind Audrey op de zijne Instagram / Twitter

Als u ook deel wilt uitmaken van onze interviews, stuur dan de antwoorden op de drie vragen en een (of meer) foto's van uw verzameling op dit adres: lucie@old.artoyz.com.

Onze pagina Facebook / Instagram / Twitter.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Humeur(s)

Pink punky

Morgen is Valentijnsdag! Of je nu een relatie hebt of niet, het is een kans om het leven in roze te zien. We hebben dus een selectie kunstspeelgoed verzonnen in "Pinky Punky" -kleuren. We wensen ju...

Portret #11: Dex

Wil je meer weten over het universum van designerspeelgoed? Hoe werken ze en met welke tools? Wat zijn hun inspiratie? We vertellen je alles! Vandaag zijn we in het gezelschap van DEX! Wanneer ben...