Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #11: Dex

Portret #11: Dex

Wil je meer weten over het universum van designerspeelgoed? Hoe werken ze en met welke tools? Wat zijn hun inspiratie? We vertellen je alles! Vandaag zijn we in het gezelschap van DEX!

DSC04986

Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van speelgoedkunst?

Ik ontdekte de wereld van speelgoedkunst in 2008 tijdens mijn studies in industriële tekening aan de universiteit. Ik woonde in Mexico, er was een winkel in de stad waar ze deze beeldjes verkochten en op dat moment waren ze erg duur. Maar toen ik in 2012 naar de Verenigde Staten verhuisde, begon ik hier echt aan mijn verzameling.

Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van kunstspeelgoed?

Ik was op de universiteit die industrieel ontwerp studeerde, rond 2008 kwam ik kunstspeelgoed tegen. Maar het was eenheid 2012 toen ik in de VS woonde toen ik echt begon te verzamelen.

Wat is de eerste speelgoedkunst die je hebt gekocht?

Mijn allereerste speelgoedkunst is: 3 "Esqueletrino van Tokidoki, ik vond het tijdens mijn reis naar Parijs.

Wat is het eerste kunstspeelgoed dat je stak?

Het was 3 " Esqueletrino door Tokidoki, En ik ben het nieuw in Parijs!

IMG_3602IMG_3595 IMG_3596

Wat is je top 3?

Dit is moeilijk te zeggen, ik ga mezelf beperken met wat ik al in mijn verzameling heb. Maar ik moet van minstens honderd houden. Eerlijk gezegd kan ik de vraag niet beantwoorden, maar toch ... ik kies: Madame Mayhem, Boom Hugger Snowflake En 2012 Ooh Lala Door Kronk staan ​​ze drie op de eerste plaats. Nathan SwearVicious 'Dievas, Buffmonster's Destroyer En Kronk's slechte kont, zijn ook de tweede plaats. En misschien op de derde plaats misschien de Huck Gee's Akuma Bomb, McBess 'Viandars En Kronk's Hot Date. Zoals je ziet, ben ik een grote fan van Kronk.

Wat is je top 3?

Dit is een moeilijke vraag, omdat het moeilijk is om te kiezen. Ik probeer mijn zelf te beperken over wat ik heb, zodat het niet uit de hand loopt, maar ik heb graag 100 favorieten! Ik kan dat echt niet beantwoorden, maar als ik moet, denk ik Madame Mayhem, Tree Hugger Snowflake en 2012 Ooh Lala door Kronk Zijn een gelijkspel voor nummer één.Nathan Jurevicious 'Dievas, Buffmonster's Destroyer en Kronk's Bad Ass Zijn gebonden voor de tweede plaats; En voor de plaats misschien de Huck Gee's Akuma Bomb, McBess 'Les Viandares en Kronk's Hot Date. Zoals je kunt zien, ben ik een groot Kronk fan.

IMG_3600

Vertel ons een beetje over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspiratie?

Mijn werk is erg gefocust op het personage. Ik probeer een persoonlijkheid aan de kamer te geven. Ik mix graag tegengestelde concepten zoals: grappig en angstaanjagend, slim en schattig, of zelfs sexy en gevaarlijk. Ik hou er ook van om clichés en religies voor de gek te houden, daarom ben ik de neiging om donkere thema's te begunstigen. Zoals bijvoorbeeld, de ogen van het Sky Bunny, er is een mengsel van de ogen van Illuminati en ook die van een lelijke slang. Ik heb ook duivels gemaakt die agressief zijn. Ik vind het leuk om plezier te hebben met de gevoeligheid van de wereld, omdat ik vind dat onze samenleving tegenwoordig veel te gevoelig is voor verschillende dingen in het leven.

Wat de tools betreft, ik denk dat opgroeien in een ontwikkelingsland je leert vindingrijk te zijn. Hier in Noord -Amerika hebben we allemaal de tools die we nodig hebben, maar we zijn altijd op zoek naar een beter hulpmiddel. Voor mij is alles wat ik nodig heb mijn exacto, klei en drie verschillende borstels. Ik geloof echt dat als we minder middelen hebben, we meer gedwongen zijn om creatief te zijn!

Mon Inspiration Vient de Partout. Et Bien Sur, je m’inspire quand même des super héros, dessins animés japonais que je Asmetais Étant enfant, des films classiques de Monstre et bien sur, des artiesten d'Aujourd’hui comme mcbess et kronk.

DSC05029Dex

Vertel ons iets over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspiratie?

Mijn werk is erg karaktergericht, waar ik het stuk een persoonlijkheid probeer te geven. Ik vind het heel leuk om tegenovergestelde concepten op elk stuk te combineren, zoals leuk en griezelig, slecht en schattig, sexy en gevaarlijk, enz. Ook ik hou ervan om cliches en religies voor de gek te houden, daarom ben ik de neiging om donkere thema's zoals mijn oog in de Sky Dunny, dat is een mix van Illuminati, het oog van voorzienigheid en een kwaadaardige slangachtige oog. Ik heb ook een stel duivelse personages en agressief/ moordend gemaakt. Maar het is gewoon om de gevoeligheden van Whit Peoples te spelen. Ik wil gewoon een punt maken hoe dom het is in deze tijd dat mensen nog bijgelovig zijn.

Wat tools betreft, ik denk dat het opgroeien in een ontwikkelingsland je leert om vindingrijk te zijn. Hier en Amerika wil iedereen alles en krijgen ze zoveel mogelijk tools. Maar ik gebruik alleen een kunstmes, klei en 3 verschillende borstels. Ik geloof echt dat minder meer is en het hebben van beperkte middelen dwingt je echt om creatief te zijn.

Mijn inspiratie komt overal vandaan. Ik ben de som van alles wat ik heb gezien en alles wat ik doe is het op een leuke manier samenstellen. Maar ik put zeker uit superhelden, Japanse tekenfilms die ik vroeger zag toen ik een kind was, klassieke monsterfilms en natuurlijk huidige artiesten als Mal En Kronk.

Batman4_original kopie

Quand as-tu starter à Travailler Sur des Art Toys?

Une koos voor particière dans ma personalité, c'est que je ne peux pas aimer quelque koos sans vouloir en faire partie, donc je sUis toujours Encrain D'Apprendre Comment Faire Les CHOSES. AUSSI TOT Que J’ai Contart Ma Collection des Art Toys, Je Me Procurais Déjà des Figurines Neutres pour débuter mes propres concepten. Mais C’est Vraiment en Automne 2013 Que Je SUIS Devenu Sérieux à ce Sujet.

Wanneer ben je begonnen met werken aan kunstspeelgoed?

Een ding over mijn persoonlijkheid is dat ik iets niet leuk kan vinden zonder er deel van te willen uitmaken, dus ik leer altijd hoe ik dingen moet doen. Het duurde niet lang nadat ik begon met het verzamelen van speelgoed, kreeg ik wat spaties en begon ik aan te passen. Maar ik denk dat het herfst van 2013 was toen ik het serieus werd.

DEX2

Quelle est ta première ou dernière création?

Le Tout Premier Personnage Que J’ai Créé Est Un Tigre Ninja. Il porte de vrais vêtements que j’ai fait moi-même, Inspiré d'Un personnage similaire d'Huck Gee. Le Dernier Que J’ai fait est une bunny sexy meisje qui porte la carcasse d'Un onze qui est aussi basé sur mishka dunny. Si vous voulez en savoir plus, ma création favoriet est surtout 20 ’rocher bunny dont j’ai fabriqué zoon propre manteau de cuir et j’ai aussi dessiné une douzaine de tattoos uit elkaar sur sur son corps. J’aime Bien Travailler Avec des Figurines plus Grandes, auto J’aime Bien le RéSultat finale.

J’ai fait au moins une cinquantaine d 'Art Toys Jusqu’à Maintenant! Et Mon Rêve Est de Créer UNE Compagnie Qui Produit des Art Toys Basé Sur Mes Conceptions de Personnages. En begeleider, J’aime le fait que le monde aime et achète mes créations. Un jour peut-être, il y aura quelques créations dans votre magasin!

Wasbak

Wat is je eerste of laatste creatie op kunstspeelgoed?

Mijn eerste creatie was een ninja Tiger Whit echte kleren die ik heb gemaakt, geïnspireerd door een soortgelijk personage door Huck gee. De laatste was een sexy dunny Meisje dat een karkas van een beer draagt, gebaseerd op de Mishka Dunny. Maar als je het wilt weten, was mijn favoriete stuk een 20 "rocker dunny Ik heb niet lang geleden gemaakt waar ik een leer dat het beste voor hem is genaaid en met de hand tientallen tatoeages over zijn hele lichaam. Ik vond het geweldig om aan een groot formaat te werken en ik was erg blij met de resultaten.

Ik heb meer dan 50 speelgoed soja ver gemaakt en mijn enige wens is dat er een dag een speelgoedbedrijf heeft dat een productie speelgoed van mijn ontwerpen maakt, maar in de tussentijd moet ik zeggen dat het zeer de moeite waard is om mensen zoals, kopen en opdracht geven mijn creaties te hebben , en dat een beloning op zichzelf. En misschien draag je op een dag een van mijn ontwerpen in je winkel!

IMG_3598IMG_3550

Retrouvez dexdexign sur zoon Instagram / Storensy / Blog

Si toi aussi tu veux faire partie de nos interviews, envoie les réponses aux trois vragen ainsi qu'une (ou plusieurs) foto's de ta collectie à cette adresse: lucie@old.artoyz.com.

Notre Page Facebook / Instagram / Twitter.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Portret #10: Audrey

We eindigen met ons tiende portret, dat van een Parijse verliefd op kunstspeelgoed. Hier is het interview van Audrey: - Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van speelgoedkunst? Ik begon mijn ...

Bishopparigo - 26/02/15 tot 14/03/15

Afgelopen donderdag vond plaats de opening van Bishopparigo. Wat kunnen we daar vinden? Veel prints met een fantastisch universum, bevolkt door schepsels, vogels vreemd en karakters kleurrijk. De t...