Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #19: Tomodachi Island

Portret #19: Tomodachi Island

Vandaag vertrekken we naar het Verenigd Koninkrijk, maar meer precies in Bournemouth. Hier zijn de mooie wezens van Emelie, afkomstig uit "Tomodachiisland".

Vertel ons een beetje over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspiratie?

Al mijn werk komt van een denkbeeldig eiland, Tomodachi Island, die ik ongeveer 4 jaar geleden heb gemaakt. Ik heb dit eiland gemaakt om ervoor te zorgen dat al mijn wezens een huis hebben. Op deze zijn er sympathieke, zachte en schattige wezens die je nog nooit hebt ontmoet. Het eiland Tomodachi is een plek waar ik ontsnap. Al mijn angsten verdwijnen en er bestaat hier geen kwaad.

De bende

Over het algemeen besteed ik uren aan het maken. Momenteel is het mijn belangrijkste werk en waarvan ik hoop dat het zo zal blijven. Ik werd afgelopen juli moeder, dus ik woon voorlopig bij mijn moeder. Het geeft me de kans om thuis te werken terwijl ik voor mijn dochter zorg. Het is niet gemakkelijk om zowel het leven van zijn kunstenaar te combineren met het leven naast de deur, maar ik doe mijn best en tot nu toe werkte het redelijk goed. Ik droom ervan om mijn eigen workshop te bouwen en daar fulltime te werken, maar ik weet dat het de droom van veel kunstenaars is. De tijd zal het leren.

De Miochos

Ik put mijn inspiratie uit het dagelijks leven, maar ook uit het werk van veel kunstenaars. Mijn grootste inspiratie op dit moment zijn Dolly langwerpig En Jas. Dolly langwerpig speelgoed vertegenwoordigt perfectie voor mij, en die van grof, vertel het me niet ... Ik denk dat grof uitblinkt in de vinylspeelgoedindustrie en van kwaliteit worden. Het is gewoon mooi!

Wat mijn tools betreft, ik verzamel ze. Omdat ik er een zie, koop ik het denken dat het nuttig voor me kan zijn, maar het eindigt altijd in mijn potloodpot. Ik zorg ervoor dat ik enkele favorieten heb en ik kon niet zonder leven. De siliconenborstel is het gereedschap dat ik het meest gebruik. Deze tool is perfect voor kleine details die veel in mijn werk zijn. En mijn kantoor is hier: Workshop

Tools1

Vertel ons iets over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspiratie? Al mijn werk origineel van een fictief eiland, Tomodachi Island, dat ik ongeveer vier jaar geleden heb gemaakt. Ik heb dit eiland gemaakt zodat alle wezens in mijn gedachten een thuis kunnen hebben. Het is de thuisbasis van enkele van de schattigste, vriendelijkste en zachtste wezens die je ooit zult tegenkomen. Tomodachi Island maakt deel uit van de escapist in mij, denk ik op veel manieren. Al mijn angsten verdwijnen wanneer ik de wereld van Tomodachi Island betreed, en hier bestaat er geen kwaad.

De koningin van Candy Cove 1

Ik breng de tijd besteed aan het doen van kunst in het algemeen. Op dit moment is het mijn dagelijkse baan en ik hoop dat het zo kan blijven. Ik werd vorig jaar in juli moeder en ik ben op dit moment een moeder thuis. Dit geeft me de kans om vanuit huis te werken terwijl ik voor mijn babymeisje zorg. Het is moeilijk om als kunstenaar te blijven drijven en moeilijk om er de kost van te verdienen, maar ik doe mijn best en tot nu toe is het goed gewerkt. Het is een droom om op een dag mijn eigen studio te kunnen bouwen en dit fulltime te doen. Maar ik weet dat dat de droom van veel kunstenaars is. Alleen de tijd zal leren of dit een droom moet worden die uitkomt of niet.

Het overgaan naar yurei2

Ik vind het grootste deel van mijn inspiratie in het dagelijks leven, maar ook van veel medekunstenaars. Mijn grootste inspiratie op dit moment zijn dolly langwerpig en grof. Dolly langwerpige harsspeelgoed is op alle mogelijke manieren perfectie en wanneer het grof komt, laat me niet eens beginnen. Ik denk dat Croarse uitstekend de vinylspeelgoedindustrie heeft en het naar een ander kwaliteitsniveau heeft gebracht. Simpelweg prachtig!

Het overgaan naar Yurei

Als het op gereedschap aankomt, ben ik een beetje een hoarder. Ik zie hulpmiddelen waarvan ik denk dat ik misschien goed zal gebruiken, maar ze eindigen gewoon in mijn steeds groeiende gereedschapstoestand en worden nooit gewend. Ik heb wel een paar favorieten waar ik echter niet zonder kon leven. Kleilhapers zijn waarschijnlijk wat ik het meest gebruik. Ze zijn geweldig voor fijne details, waar ik heel veel van heb in mijn werk.

De eggloton -tripplets

Een ander hulpmiddel waar ik niet zonder kon, is mijn airbrush. Het is gewoon zo belangrijk voor mij en waarschijnlijk de tool waar ik het meest voor zorg in mijn workshop. Het is de hele tijd ultra schoon en veilig gehouden in een kast.

Wanneer ben je begonnen met werken aan speelgoedkunst?

Ik heb mijn eerste personage ongeveer 2 jaar geleden gemaakt. Op het moment dat ik begon, zag het er mooi uit, maar op de voet ... oh nee nee! Het is een speeltje dat ik altijd zou blijven onthouden wat ik heb achtergelaten. Ik begon ongeveer 2 maanden geleden goed te maken. Ik denk dat ik 2 goede jaren nodig had om normaal aan te passen en de media te leren kennen die ik vandaag gebruik.

Trikky en Brob

Wanneer ben je begonnen met werken aan kunstspeelgoed?

Ik heb ongeveer twee jaar geleden mijn eerste op maat gemaakt speelgoed gedaan. Het was toen onbekend terrein voor mij en het speelgoed ziet er goed uit op afstand, maar van dichtbij, oh nee nee! Het is een speelgoed dat ik voor altijd zal behouden om terug te kijken en te zien hoe ver ik ben gekomen. Ik begon pas ongeveer twee maanden geleden goed aan te passen. Ik denk dat ik daar twee jaar nodig had om MyYF te vinden als speelgoedaanpassing en om de media te leren kennen die ik vandaag gebruik.

En wat is je eerste of nieuwste creatie?

Mijn nieuwste creatie is Rikki Tikki. Ik had veel plezier met het maken van het op een 5 ”gekke*L -basis. De 5 ”gek*l is een van mijn favoriete platforms! Rikki Tikki en zijn vrienden worden geadopteerd op vrijdag 1 mei!

Rikki tikki

Wat is je eerste of laatste creatie op kunstspeelgoed?

Mijn nieuwste creatie is Rikki Tikki zoals ik haar noem. Ze is 5 ”gek*L -platform en ik had veel plezier met het maken van haar. Mad*l is een van mijn favoriete platforms! Rikki Tikki zal samen met een hoop andere speelgoed beschikbaar zijn vanaf mijn allereerste online verkoop op vrijdag 1 meister 2015 en ik hoef niet te zien dat iemand haar zal pakken of niet.

Rikki tikki2

Tomodachiisland Sale: vrijdag 1 mei om 15.00 uur BST

Tomodachi_logo_png

Vinden Tomodachiisland op zijn Instagram / Facebook / Winkel

Als u ook deel wilt uitmaken van onze interviews, schrijf mij dan op dit adres: lucie@old.artoyz.com

Onze pagina Facebook / Instagram / Twitter.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Portret #18: Melodreama

Hier zijn we woensdag, Interviews Day! Oorspronkelijk uit Canada, Melodreama, kunstenaar in de ziel toont ons zijn mooie creaties. Vertel ons een beetje over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspira...

Portret #20: zevenlab

Richting Zwitserland! Day Collector en Night Artist, hier is het interview met Sergio genaamd "Sevenlab". Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van speelgoedkunst? Ik ontdekte de Toys Arts een...