Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #20: zevenlab

Portret #20: zevenlab

Richting Zwitserland! Day Collector en Night Artist, hier is het interview met Sergio genaamd "Sevenlab".

Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van speelgoedkunst?

Ik ontdekte de Toys Arts een beetje bij toeval door op internet te surfen. Ik begon mijn kleine collectie in 2007. Ik heb niet echt een richtlijn. Het kan variëren van een Kidrobot tot een mecha -speelgoed of zelfs een plastic beeldje. Mijn verzameling is een beetje verspreid tussen de show en mijn workshop.

Wat is de eerste speelgoedkunst die je hebt gekocht?

Mijn eerste speelgoedkunst waren de Latte Milk Boxes van Tokidoki. Grappig, ze kwamen naast je huis. In die tijd was het heel moeilijk om speelgoed te krijgen in Genève.

Wat is je top 3?

Het is moeilijk om een ​​classificatie te maken, ze hebben allemaal een bepaalde waarde voor mij. Laten we zeggen dat de classificatie van het moment is.

1. Tequila van Muttpop.

Collection_ - 1

2. Omen uit grof.

Souls_gone_mad_14-2

3. een speelgoed.

Verzameling_ - 2

Vertel ons een beetje over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspiratie?

Ik werk voornamelijk met spuitbommen om het geld te maken. Dan doe ik de rest met POSCA- of Molotow -markers.

Voor mijn inspiraties kunnen we zeggen dat ik duidelijk ben geïnspireerd door Amerikaanse strips en popcultuur. Er zijn ook kunstenaars zoals 123Klan of Alëxone. Er zou zoveel te citeren zijn, maar het is de eerste die bij me opkomt.

TimthumbSpray + markeringen op Dunny 8? - Kidrobot + AK-47 3D gedrukt door http://www.onlfait.ch

Timthumb-2 TimThumb-1Munny+BoulePetanque-Hardballz_02 Munny-Bam Munny-Gorilla Munny-Last

Wanneer ben je begonnen met werken aan speelgoedkunst?

De eerste speelgoedkunst die ik echt heb aangepast, was speelgoed van Toy2R. Een basketbalspeler in mijn Fethe NBA -team, New York Knicks.

Basketthug_00

Wat is je eerste of nieuwste creatie?

Zeer snel na het doen van mijn basketbalspeler werd ik geleid om mijn eigen hars-beeldje te maken: T-BOY.

tboytboy Vandaag werk ik samen met Onlfait.ch Om een ​​beeldje te maken dankzij 3D -printen, op basis van een van mijn personages: Da Beast. We zijn voorlopig in het prototype -stadion, maar ik ben erg enthousiast en zelfverzekerd over het eindresultaat.

dabeast_prototype_01

Vinden Sevenlab op zijn Site / Instagram / Twitter / Facebook / Winkel

Als u ook deel wilt uitmaken van onze interviews, schrijf mij dan op dit adres: lucie@old.artoyz.com

Onze pagina Facebook / Instagram / Twitter.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Portret #19: Tomodachi Island

Vandaag vertrekken we naar het Verenigd Koninkrijk, maar meer precies in Bournemouth. Hier zijn de mooie wezens van Emelie, afkomstig uit "Tomodachiisland". Vertel ons een beetje over uw werk, wat ...

Portret #21: Otto Björnik

Op se retrouve aujourd'hui avec un nouveau portret: architecte de beroep, Otto Björnik est un amoureux des détails. Vertel ons iets over uw werk, wat zijn uw tools? Uw inspiratie? Ik ben altijd dol...