Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Portret #4: Clémence

Portret #4: Clémence

Een nieuw portret hier met blogger girlbutgeek van de blog Pixandmix. Maar vergeet niet dat je ook kunt deelnemen!

Clémence, wanneer ben je begonnen met het verzamelen van Artysz?

Dit zou in 2005 zijn (sh*t, bijna 10 jaar!). Ik ontdekte de Artoyz dankzij een geschenk van mijn vriendje vanaf die tijd. Ik hing meteen aan het verschijnen van sommige stukken en dit is waar ik wat in blinde dozen begon te kopen, waarschijnlijk om wat opwinding te vinden. Ik probeer het ontwerp dat in de doos zit te raden door het door het papier aan te raken. Het is een beetje als een ritueel :)

Wat is de eerste Artoyz die je hebt gekocht?

Vreemd genoeg kan ik me de eerste Artoyz niet herinneren die ik mezelf gaf. Aan de andere kant herinner ik me buitengewoon goed van die aangeboden door mijn vriend toen, mijn eerste stuk: de "Bubble is Love" Dunny de Tilt in witte versie. Ik blijf het aan mij blootstellen en ik bewaar de verpakking waardevol. Ze was een beetje vergeeld en zelfs als ze na verloop van tijd waarde heeft, zou ik er nooit van kunnen scheiden.

Artoyztt

Wat is je top 3?

Na reflectie zou ik eerst de "keizerin van de Underworld Hello Kitty" zeggen van Frank Kozik, de vrucht van een partnerschap tussen Kidrobot en Sanrio. Mijn werk was in de buurt van de rue de l'Arbre Dry, ik had de gelegenheid om er meerdere keren per week over te kwijlt voordat ik een goede dag gaf.

Artoyz-Kozik

Dan denk ik aan mijn verzameling Unicorno Unicorns van Tokidoki. Ik ben dol op deze stukken die een Super Kawaii -leger vormen en ik kan niet wachten om het in de loop der jaren geleidelijk te voltooien, omdat het verre van compleet is.

Artoyz-Tokidoki

Eindelijk, de FAFI -meisjes. Dit is waarschijnlijk mijn beste vondst. Ik walgde van mijn reis naar Tokio vorig jaar onderaan een tank in een manga/geanimeerde productenwinkel. De volledige set kwam zelfs met een sticker voor elk meisje. Ik heb het betaald voor minder dan € 2 (ingesteld!). Het volstaat te zeggen dat ik in mijn ogen de truc van de eeuw deed.

ArtoyzfafiArtoyzcoupe

Vind Girl -Butgeek op de zijne blog / Facebook / Instagram / Twitter.

Als u ook deel wilt uitmaken van onze interviews, stuur dan de antwoorden op de drie vragen en een (of meer) foto's van uw verzameling op dit adres: lucie@old.artoyz.com.

Onze pagina Facebook / Instagram / Twitter.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

ARTOYZ

Leo'z Series 1 door Peugeot X Artoyz Originals

Na 2 jaar hard werken, merkte een tentoonstelling vorig jaar op in Peugeot Avenue met unieke exemplaren van Leo'z in 8 inch -formaat op het kleurenthema van de conceptcar onyx, Peugeot en Artoyz Or...

Portret #5: Cécile

Hier zijn we met een nieuw portret. Blogger Cécile van de blog Magische kip toont ons zijn zeer hebzuchtige verzameling. Maar vergeet niet, je kunt ook deelnemen! Wanneer ben je begonnen met het v...