Portret #5: Cécile

Hier zijn we met een nieuw portret. Blogger Cécile van de blog Magische kip toont ons zijn zeer hebzuchtige verzameling. Maar vergeet niet, je kunt ook deelnemen!

Mumiji

Wanneer ben je begonnen met het verzamelen van Artoyz?

Ik begon in januari 2009, tijdens een verblijf in Bordeaux. ik hield van Kijk op het net van de verschillende modellen, de ontwerpersafbeeldingen En Ik maakte van de gelegenheid gebruik toen ik voor een speelgoedwinkel viel. Toen bleef ik het kopen en na verloop van tijd was mijn verzameling Vol. Ze hebben allemaal een klein verhaal, vaak worden ze teruggebracht Vakanties, kleine coole winkels. Sommigen komen van de Kidrobot -winkel naar New York, anderen uit Londen, Barcelona of Parijs ... Ik geloof dat wanneer ik Voyage Ik ben op zoek naar speelgoedwinkels voordat ik naar de juiste restaurants kijk ^^.

Wat is de eerste Artoyz die je hebt gekocht?

Mijn allereerste kunst Toys is een dunny van het merk Kidrobot, ik vind het geweldig, het is mijn favoriet! Het ijs op het hoofd is verwijderbaar en ik wil het bijten als ik zien ?

Dunny_glacedunny

Wat is je top 3?

Ik denk dat ik van gastronomische kunst houd, dus ik zou zeggen in top A Mijn allereerste Dunny, vervolgens de giftige snoepjes "Marge Mallow" die onlangs in de Artoryz -winkel zijn overgenomen, vervolgens elk speelgoed van de Best Friends Forever -serie van Kidrobot die schattiger is dan de andere.

Art-Toys-Toxic-1beste vriend

Vind Magic Poulette op de zijne blog / Facebook / Instagram / Twitter.

Als u ook deel wilt uitmaken van onze interviews, stuur dan de antwoorden op de drie vragen en een (of meer) foto's van uw verzameling op dit adres: lucie@old.artoyz.com.

Onze pagina Facebook / Instagram / Twitter.

Opmerken