Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Andrew Bell -interview

INTERVIEWS

Andrew Bell -interview

Andrew Bell Hier is het volledige interview met Andrew Bell gedeeltelijk gepubliceerd in Clark Presenteer jezelf zijn niet verlegen. AB: Hallo, ik ben Andrew Bell. Ik ben 26 jaar oud en woon in Brooklyn, NYC. Ik werk momenteel in binnen. Ik studeerde grafische kunst aan de New York Visual Arts School, maar ik begon een paar jaar na mijn diploma serieus te tekenen. Hoe beschrijf je je grafische universum? AB: druk Op welk medium werk je liever? AB: Ter illustratie werk ik vectorly en in het echte leven hou ik van plasticine en hars te beeldhouwen. Jullie hebben allebei meteen een stijl herkenbaar, is dit een compliment? AB: Ik zou zeggen dat het een compliment is. Ik heb meer dan 1000 tekens getekend en probeer er geen te overexploiteren. Als je mijn werk kunt herkennen, wat het onderwerp ook is. Het is gemakkelijker om herkenbaar te zijn als je iets tekent en het overal en overal tekent. Maar ik vind deze eenvoudige oplossing niet leuk. Jullie worden allebei vrijgelaten uit nieuwe beeldjes in Wheatyweit Studios, kun je me vertellen hoe de verbinding is verlopen? AB: Ik werd gepresenteerd aan tarwetarwe toen ik op zoek was naar iemand om aan mijn nieuwe project te werken, en nadat ik het met gek over dit onderwerp had besproken, kreeg ik Richard de Wheat -tarwe gepresenteerd. Ik doe kunst en ontwerp en beschermt hem en beheert projecten. De kosten en verkoop zijn verdeeld tussen onze twee tarwe tarwe en dyzplastische dozen. Jullie hebben allebei veel gewoonten gemaakt voor verschillende merken, hoe benader je dit soort prestaties? AB: Soms komt het idee vanzelfsprekend voor mij, maar ik moet over het algemeen de vorm opzuigen, om het object in alle richtingen te draaien door zich voor te stellen wat ik ermee zou kunnen doen. Meestal schet ik op papier en kies ik het beste idee (of het meest haalbare) en werk ik direct op het beeldje of het object. Ben je het eens met dit idee dat de scène van designerspeelgoed de hedendaagse kunst kan helpen in de zin dat dit meer mensen in galerijen en tentoonstellingen kan brengen dankzij de nauwe relatie die het speelgoed en de kunst onderhoudt? AB: Ik denk dat we meer en meer crossovers zien tussen designerspeelgoed en kunstenaars en vice versa. Wat vind je op dit moment van de scène van designerspeelgoed? AB: Het begint te rijpen. Er zijn heel mooie beeldjes die tegenwoordig uitkomen. Gelukkig heeft de betrokkenheid van samenlevingen en sponsoring niet echt invloed op de creativiteit en de ruwe artistieke kwaliteit van de scène, er is een permanente frisheid. Wat is je favoriete speelgoedontwerper op dit moment? AB: Het is altijd moeilijk om te zeggen, ik kan nooit kiezen. Ik hou echt van wat Unkl -merk op dit moment uitkomt en Nathan Direvicius blijft een van mijn favorieten. Mijn voorliefde kan mijn met de hand versierde monochrome bewoner zijn. Wie zou je de ontwerper een beeldje willen zien? AB: De meeste mensen die ik zou willen zien in de Speelgoed zijn al acteurs in de scène. Ik kan niet wachten om Camille Rose Garcia -beeldjes te zien. Het zou goed zijn om de enigszins enge beeldjes van Mark Ryden te zien en ik zou graag willen zien wat de gekke tekeningen van Jim Philipps zouden kunnen geven. Wat zijn uw huidige projecten? AB: Ik haal een nieuw punkcircus uit en mijn zliks zullen eindelijk snel uitkomen, hoop ik! En natuurlijk veel geheime projecten, waarvan sommige voor tv. Wie zijn je favoriete artiesten aller tijden? AB: Camille Rose Garcia. Bonusvragen: Tim Biskup of Gary Baseman? Biskup Kaws of Michael Lau? Kaws schedels die we hebben Futura op muren of futura op plastic? Plastic EBay of niet? Soms is het je enige hoop. Qee, Dunny of Bearbrick? Dunny 100%, 400% of 1000% maatcijfers? 400% James Jarvis of Pete Fowler? Fowler Japanse kaiju -monsters of Amerikaanse superhelden? Kaiju! Dieren die monsters of monsters worden die op dieren lijken? Dieren die eruit zien als monsters die dierenmonsters worden. Beperkt speelgoed voor speelgoed of massamarkt? Beperkt speelgoed. Andrew Bell: CreaturesInmyhead.com / Groob al beschikbaar, uit de Zliks in 2006 Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell Andrew Bell

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

INTERVIEWS

Tristan Eaton Dunny Bargeot

Vind hier de integrale van het interview gepubliceerd in een korte versie in het tijdschrift Clark Number 16 Hallo Tristan. Allereerst kun je jezelf voorstellen aan het Franse publiek (le...

INTERVIEWS

Joe Ledbetter Itw

Presenteer jezelf zijn niet verlegen. JL: Hallo !! Ik ben Joe Ledbetter, ik heb sociologie gestudeerd en ik ben een unit -kunstenaar in Los Angeles. Hoe beschrijf je je grafische universum? JL: E...