Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Joe Ledbetter Itw

INTERVIEWS

Joe Ledbetter Itw

Joe Ledbetter Presenteer jezelf zijn niet verlegen. JL: Hallo !! Ik ben Joe Ledbetter, ik heb sociologie gestudeerd en ik ben een unit -kunstenaar in Los Angeles. Hoe beschrijf je je grafische universum? JL: Een populistische uitweiding van het kubisme van de tekenfilms. De wereld die ik maak door mijn werk is eeuwige evolutie. Op welk medium werk je liever? JL: Ik werk liever acryl op hout. Jullie hebben allebei meteen een stijl herkenbaar, is dit een compliment? JL: Het is een compliment voor mij. Jullie worden allebei vrijgelaten uit nieuwe beeldjes in Wheatyweit Studios, kun je me vertellen hoe de verbinding is verlopen? JL: Mijn beste vriend en kunstenaar Thomas Han en ik werd gepresenteerd aan Richard de Wheat Wheat. We hebben hem uitgenodigd voor de tentoonstelling die we allebei de volgende week deden toen we handgemaakte prototypes van onze beeldjes hadden (Mr Bunny en Cosmic Quigly van Thomas), we probeerden hem te overtuigen dat het groot speelgoed kon maken ... en de rest is deel uit van het verhaal. Dit soort projecten zijn een zeer grote persoonlijke uitdaging. Jullie hebben allebei veel gewoonten gemaakt voor verschillende merken, hoe benader je dit soort prestaties? JL: Ja, ik heb er een paar gemaakt, laten we eens kijken: bijna alle vormen van Qee, Dunny, Circus Punks, Brache, Madl, Smorkin Labbit, Skateboards, Surfs, Lunchbox, Guitars en Shoes. Mijn aanpak is elke keer anders en het hangt af van de vorm. Ik beheer de douane alsof dit nieuwe schilderijen zijn en ik heb er plezier mee. Ben je het eens met dit idee dat de scène van designerspeelgoed de hedendaagse kunst kan helpen in de zin dat dit meer mensen in galerijen en tentoonstellingen kan brengen dankzij de nauwe relatie die het speelgoed en de kunst onderhoudt? JL: Ik hou van het idee dat designerspeelgoed een 3D -aanpassing van kunstposters is. Ik geef toe dat het beide nieuwe mensen naar kunst en speelgoed brengt. Dit alles werkt in overeenstemming. Het feit dat speelgoed betaalbaarder is dan het kopen van kunst, stelt galerijen en musea in staat om meer toegankelijke items aan te bieden. Wat vind je op dit moment van de scène van designerspeelgoed? JL: Ik hou gewoon van deze scène. Wat is je favoriete speelgoedontwerper op dit moment? JL: onlangs veel Pete Fowler -dingen gekocht. Wie zou je de ontwerper een beeldje willen zien? JL: Greg Craola Simkins. Wat zijn uw huidige projecten? JL: Ik werk op nieuwe T-shirts en skateboardborden voor Monkey Skateboards. Ik heb ook binnenkort een paar tentoonstellingen in Kidrobot, Modern Gallery en Gallery 1988. Wie zijn je favoriete artiesten aller tijden? JL: M.C. Escher & Pablo Picasso. Bonusvragen: Tim Biskup of Gary Baseman? Gary Biskup? EBay of niet? ebay Qee, Dunny of Bearbrick? Dunny 100%, 400% of 1000% maatcijfers? Zo groot mogelijk Japanse monsters of Amerikaanse superhelden? Kaiju -monsters Dieren die monsters of monsters worden die op dieren lijken? Leuke kleine dieren die monsters zouden eten Beperkt speelgoed voor speelgoed of massamarkt? Houd het zeldzame! Joe Ledbetter: Joeledbetter.com / Mr Bunny en FireCat al beschikbaar, vrijgegeven bij Ringo Bear in 2007 (?) Joe Ledbetter Joe Ledbetter Joe Ledbetter Joe Ledbetter Joe Ledbetter Joe Ledbetter Joe Ledbetter

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

INTERVIEWS

Andrew Bell -interview

Hier is het volledige interview met Andrew Bell gedeeltelijk gepubliceerd in Clark Presenteer jezelf zijn niet verlegen. AB: Hallo, ik ben Andrew Bell. Ik ben 26 jaar oud en woon in Brooklyn, NY...

INTERVIEWS

Secret Base: Interview met Kinoshita Hiddy

Hallo Hiddy, kun je jezelf alstublieft voorstellen aan het Franse publiek. 29 jaar oud, afgestudeerd aan sport, geboren in Osaka in Japan en mijn hobby is sport, alle sporten! Wat is uw beroep? ...