Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Lucha gratis / deel 1 interview

INTERVIEWS

Lucha gratis / deel 1 interview

Ter gelegenheid van de aankomst van Bill & Gobi; 25 november 2006 in Artoyz Shop+Gallery voor de toewijding van Lucha Libre en Toys uitgebracht op Muttpop Lucha Libre Hallo allemaal, allereerst kun je jezelf in een paar woorden presenteren: wie ben jij, waar kom je vandaan, wat doe je, welke training heb je? GOBI: Ik ben Gobi, een man die allemaal allemaal geweldig en bovendien een heel mooi kind is dat vrij zeldzaam is in het beroep, ik kom uit nîmes, ik doe strips (de ZBlops met Bill bij Glénat) van de ontwerpen van jongens voor speelgoed en veel Van herentekeningen die nutteloos zijn, maar die me blij maken om te doen, en ik beeldt ook jongens ................ En ik hou ook van jongens, ik ging door een sectie die werd aangevraagd naar vervolgens Straatsburgers in de decoratiekunsten meer precies in de illustratieworkshop. Bill: Ik ben Bill, ik heb precies dezelfde training als Gobi en ik ben nog meer geweldig dan hij. FABIEN: Me, het is Fabien, ik kom uit Ozoir la Ferrière 77, ik doe strips, monsters voor tekenfilms, illustraties voor kinderen, speelgoed en andere gaten. Wat ik de voorkeur geef, is de implementatie van universums, contexten, sets, levensstijl, personages ... Ik heb een jaar bij ESAG doorgebracht en ik spendeerde de decoratieve kunsten van Straatsburg. Hoe heb je elkaar ontmoet? Jerry FRISSEN: Ik zag drie pagina's passeren die Bill had gerealiseerd toen ik in de Humanos werkte en ik wilde meteen met hem samenwerken. Ik schreef het eerste hoofdstuk van de Luchadores Five voor hem en we konden met elkaar overweg. Hij was het die me vervolgens Gobi en Fabien presenteerde. Gobi: Ik ken Bill van de middelbare school, we zijn als Siamese broers, maar die niet aan elkaar zouden zijn gehecht en die helemaal niet op elkaar zouden lijken, vanaf de middelbare school volgen we dezelfde weg. We hebben Fabien ontmoet, die voor ons is als een soort Siamese neef, in de decoratieve kunsten in de illustratie -sectie Fabien: Ja, dat klopt. Ik was heel snel onder de indruk van het talent van Bill en Gobi, ze maken mensen bang (misschien hun fusionale relatie of hun kleding), maar ik vond ze leuk ... Hoe kwam het idee van Lucha Liber tot stand? JF: Van mijn kant was het iets dat ik ongeveer vijftien jaar geleden ontdekte dankzij een vriend van mij die een soort ultieme fan was. Hij woont in een soort museum gewijd aan Lucha Libre. Het is hier ook iets sterks, in Los Angeles, gezien het hoge aandeel van Latino's. Dus het was me duidelijk. G: Ik denk dat het in het begin Mexicanen zijn die worstelden en om hun slimme te maken, zeiden ze niet worstelen, maar iets in het Spaans en plotseling deed het de lucha vrij. Niet serieuzer denk ik dat Thierry een fan is van alle soorten "onder" culturen die over de hele wereld liggen, hij altijd geïnteresseerd is geweest in Lucha Libre, en op sommige billboards gevallen met een kleine Luchador ongetwijfeld een project dat lang was heb in hem geslapen. B: Meer dan Mexicaans worstelen zelf, is strips voornamelijk geïnspireerd door Lucha -films, met El Santo en Blue Demon in gedachten, of worstelaars vechten tegen wezens van serie B terwijl ze een normaal leven hebben, met een vrouw, kinderen en grote mislukkingen .. . en altijd gemaskeerd blijven. We hebben ook veel geprobeerd om het "in knock" -aspect van deze films te behouden, en om een ​​zekere dubbelzinnigheid te behouden in de echte aard van monsters, weet je nooit of mensen ze zien als vermomde jongens of dat ze echt vermomde jongens zijn ... F: Dit alles is de schuld van Thierry. Na Bill en Gobi heb ik erin getraind. Hoe zijn de rollen in Lucha Libre? JF: A priori werk ik voor de anderen omdat ik de scenarioschrijver ben, maar omdat ze veel meer tijd besteden dan ik op een pagina, laat ik ze vaak het laatste woord achter. En dan hebben ze over het algemeen goede ideeën. We komen uit heel verschillende culturen en wat ze moeten zeggen interesseert me, dus ik beschouw ons gemeenschappelijke werk als een uitwisseling. G: Bill doet de Luchadores vijf, ik doe tequila, en Fabien doet de tikitis, jerry scripts alles, allemaal in ons die de personages laat casten en me laten ingrijpen als ik geschikt zie op het script wat merkbaar is als je weet hoeveel hoeveel weet hoeveel je weet hoeveel hoeveel weet hoeveel je weet hoeveel hoeveel weet hoeveel je weet hoeveel hoeveel je weet hoeveel hoeveel Ik wil mijn jongens. B: oh bah elke shit, huh ... F: Iedereen maakt zijn album! We zijn het eens met Thierry, hij schrijft het script, we praten erover en zodra we het eens zijn, laten we gaan. Het gaat vrij snel. Lucha Libre Lucha Libre

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

INTERVIEWS

Secret Base: Interview met Kinoshita Hiddy

Hallo Hiddy, kun je jezelf alstublieft voorstellen aan het Franse publiek. 29 jaar oud, afgestudeerd aan sport, geboren in Osaka in Japan en mijn hobby is sport, alle sporten! Wat is uw beroep? ...

INTERVIEWS

Lucha gratis / deel 2 Interview: Jerry FRISSEN

Laten we onze reis naar het Lucha Libre -universum voortzetten door een paar vragen te stellen aan Jerry Frisssen, scenarioschrijver en maker van het project, Belg en nu in Californië. Hij heeft ee...