Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Secret Base: Interview met Kinoshita Hiddy

INTERVIEWS

Secret Base: Interview met Kinoshita Hiddy

Geheime basis Hallo Hiddy, kun je jezelf alstublieft voorstellen aan het Franse publiek. 29 jaar oud, afgestudeerd aan sport, geboren in Osaka in Japan en mijn hobby is sport, alle sporten! Wat is uw beroep? Secret Base Manager Wanneer ben je begonnen met het produceren van speelgoed? 8 jaar geleden. Wat is het verhaal van de oprichting van de geheime basis? Ik kon geen leuk speelgoed vinden, dus begon ik het gewoon voor de lol te doen. Wat kunnen we vinden in de geheime basiswinkel en waar is het? Secret Base Products natuurlijk! Je kunt er enkele vinden in sommige vriendelijke winkels in LA en NYC. Secret Base is gevestigd in Tokio. BIJVEC Wie ben je verbonden in de wereld van speelgoed en design? OULA, oprecht zijn er teveel, ik kan ze niet allemaal citeren! Wat zijn de relaties die je hebt met Iwanaga de Bounty Hunter? Meneer Iwanaga is als een grote broer voor mij! Wat zijn de relaties die u hebt met Medicom? Je hebt veel samenwerkingen met hen gedaan op Be@rbrick of rah, hoe is het gebeurd? Mr Oka van Medicom Toy is mijn meester! Wat betreft de be@rbrick hebben we het voor het plezier helemaal niet in een zakelijke geest. We hebben dezelfde visie op deze projecten en daarom hebben we tot deze samenwerking geleid. Ik heb gelezen dat je begon met het maken van beeldjes met Iwanaga, kun je het verhaal van je eerste beeldje beschrijven? De heer Iwanaga besloot met de naam van de winkel, Secret Base. Maar in het begin deed ik niet het eerste speelgoed met hem. De Hsitoire is als volgt: Take-Shit (Bass Player of the Japanese Hard Core Cocobat Group) creëerde een gevechtsbeelding getiteld Fink-Shit. Ik zei toen tegen mezelf, als ik ooit op een dag een winkel heb, zal ik het beeldje maken dat de tegenstander van deze fink-shit zal zijn. En wat er moest gebeuren gebeurde! Dit is mijn eerste "Toy Story" Wat is je doel als toymaker? Ik heb geen doel als toymaker, mijn doel is om films en stripboeken met mijn personages te maken. Denk je dat speelgoed deel uitmaakt van een levensstijl in Japan? Nee, ik denk het niet. Japan is een van de oudste en meest interessante markten voor het speelgoed, wat kan de perceptie van de Japanners veranderen in vergelijking met het beeldje vandaag? In het verleden was de productie veel interessanter en er waren veel meer coole speelgoed. Iedereen had plezier met veel verschillende speelgoed, we hebben er echt mee gespeeld. Vandaag is het vermoorden van de markt de tweede hand of deze mensen die onmiddellijk na het kopen voor winst doorverkopen. Daarom is de Japanse speelgoedcultuur op dit moment van slechter tot erger. Wat is het geheim van de geheime basis? Weet je waarom je speelgoed op dit moment steeds populairder is? Het is een Ahahah -geheim! Ik weet niet de exacte reden, maar naar mijn mening is het omdat het SB -speelgoed ondergronds is en een zekere frisheid in dit universum brengt, dat is wat populariteit geleidelijk klimt, heel langzaam. Waarom produceer je je beeldjes in Japan in plaats van in China zoals de meeste toymakers? Omdat ik in Japan ben geboren en ben Japans! Maar ook voor de Japanse economie (AHAH) ... Wat vind je van deze nieuwe generatie Kaiju -makers in Japan? Het interesseert me helemaal niet! Het is zelfs beschamend om zoveel exemplaren van bestaande dingen te zien en mensen die speelgoed zonder originaliteit uitzenden ... Wat is uw mening over de speelgoedmarkt in Japan op dit moment? Van mijn kant geef ik niet om de markt. Ik ben niet voorzichtig, ik laat speelgoed achter als ik wil! Zijn er nieuwe kunstenaars of makers die je over de hele wereld interesseren of concentreer je je op Kaiju en beeldjes in relatie tot de wereld van rock? Ik ben helemaal niet geïnteresseerd in andere ontwerpers. Trouwens, ik ben niet volledig in rockfigurines, het blijkt alleen dat het mijn vrienden zijn die ze ontwerpen. Wat is het moeilijkst in het ontwerp van speelgoed? Er is niets moeilijks, ik voel het niet als zodanig, het is zo leuk om speelgoed te doen! Hoe kies je nieuwe kleuren voor je speelgoed? Ik ben mijn inspiratie ... Doe je alle beeldhouwkundigen zelf of maak je voorbereidende ontwerpen die je een modelleerder toevertrouwt? Ik doe niet alles alleen, ik teken veel en daarna werken we met mijn personeel allemaal samen aan het besef. Denkt u dat beperkte producties speelgoed moeilijker maken om steeds meer verzamelaars te hebben? Helaas is SB een klein bedrijf, dus we kunnen niet bijzonder grotere producties maken. Ben je niet van plan de productie te verhogen? Er zijn op dit moment geen dergelijke plannen, maar misschien zal ik grotere producties maken op bepaalde beeldjes. Het zal afhangen van de situatie. Ben je van plan om in de toekomst te werken met andere bedrijven en beeldwinkels? Ja, ik zal heel blij zijn als SB -producten overal overal beschikbaar kunnen zijn. Kun je me meer vertellen over de verzamelaars van SB -beeldjes, wie zijn ze? Waarom verzamelen ze SB -speelgoed? Welke andere genres van beeldjes verzamelen? Ik weet het niet echt ... misschien voelen ze iets door de SB -beeldjes, het plezier dat ze kunnen bieden. Ik ben in elk geval van de aandacht erg dankbaar dat verzamelaars mij betalen. Ik stel me voor dat je al lange tijd een fan bent van beeldjes, kun je ons wat meer vertellen over je verzameling en je passie, bijvoorbeeld: wat was je allereerste speelgoed? Het speelgoed is echt een deel van mijn leven, ik blijf ze kopen als ik speelgoed vind dat ik leuk vind. Mijn allereerste speelgoed was een muskrijder Wat zijn je favoriete speelgoed? Walgelijk en weerzinwekkend speelgoed. Hoeveel speelgoed heb je in je collectie Zoveel dat ik ze niet kan tellen! Wat zijn je favoriete kleuren voor beeldjes? Duidelijke kleur en gekke kleuren. Wat is je favoriete held? Mezelf Wat is je favoriete slechterik? Mezelf Wat is je favoriete muziekstijl en welke groepen bewonder je? Vooral rock- en rockgroepen. Wat is uw favoriete film? Ik kan mezelf niet beperken tot slechts één !! Ik hou van veel genres van films ... Wat is je favoriete manga of strips? PFF ... hetzelfde is zo veel !! Wat is je favoriete kledingmerk? Geen in het bijzonder. Wat eet je liever en waar? Rundvlees ! De beste plaats is in Roppongi (een district Tokyo) Wat zie je voor de toekomst van de geheime basis? Ben je van plan om nieuwe personages uit te brengen? Een briljante toekomst! Ik hoop in elk geval !! Nieuwe karakters? Zo een !! Hartelijk bedankt !!!! Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis Geheime basis

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

INTERVIEWS

Joe Ledbetter Itw

Presenteer jezelf zijn niet verlegen. JL: Hallo !! Ik ben Joe Ledbetter, ik heb sociologie gestudeerd en ik ben een unit -kunstenaar in Los Angeles. Hoe beschrijf je je grafische universum? JL: E...

INTERVIEWS

Lucha gratis / deel 1 interview

Ter gelegenheid van de aankomst van Bill & Gobi; 25 november 2006 in Artoyz Shop+Gallery voor de toewijding van Lucha Libre en Toys uitgebracht op Muttpop Hallo allemaal, allereerst kun je jezel...