Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Superdeux vertelt ons alles

INTERVIEWS

Superdeux vertelt ons alles

Superdeux De maker van het stereotype wordt onthuld en presenteert zijn universum aan ons Superdeux -interview Kun je jezelf voorstellen aan het publiek: leeftijd, route, huidige activiteit (en), tentoonstellingen. Sébastien Roux, 30 jaar oud. Na het normale 'schoolcurriculum in de tweede plaats te hebben laten vallen: heroriëntatie bij het creëren van sets (Eurodisney, Cinema) en vervolgens verschillende training in ruimteontwerp, interieurdecoratie. Toen een andere wijziging van route richting grafische kunst is waar ik de computer begon aan te raken. Van daaruit werd ik aangenomen in een reclamebureau, daarna bij Teamchman en hier ben ik vandaag 2 jaar freelance. Wat is je oudste speelgoedgeheugen? Ik herinner me vooral het speelgoed dat ik niet had. Een van mijn beste vrienden had een vrachtwagentransformatoren, enorme teleurstelling ... Hoe heb je de scène van designerspeelgoed ontdekt? Ik heb altijd van speelgoed gehouden, mijn ouders waren een beetje bezorgd om me te zien dat ik personages 'Masters of the Universe' 'en posters van de Slag om de planeten in mijn eerste appartement om 21 uur zou zien. Er was geen 'ontdekking', het was een continuïteit, alles was van nature verbonden, ik heb speelgoed gepasseerd waarmee ik de Japanse beeldjes en speelgoed speelde die ik gebruikte in decoratieve elementen en vandaag deze scène van speelgoedontwerpers die officieel als een kunst worden erkend. ... Ik denk dat we allemaal over deze zaak gaan, niet? Ben je zelf een speelgoedverslaafde of ben jij deze scène met een vrijgemaakt en ver weg? Ik ben geen speelgoedverslaafde in de zin van de verzamelaar. Door nadelen ben ik het nieuws van de Toyz met plezier. Ik ben meer voor kwaliteit dan kwantiteit. Wanneer wilde je speelgoed doen? Van Perpette! Dat gezegd hebbende, 2 jaar geleden had ik dit nooit kunnen voorstellen. Hoe had de verbinding met Itarangers? Ik had dit concept van stereotype in mijn kasten lange tijd. Dus heb ik een klein bestand voorgesteld waarin het ding werd uitgelegd en vervolgens aan verschillende speelgoedfabrikanten gepresenteerd. Ik vroeg ook op het automatische productieniveau, maar ik realiseerde me al snel dat het onmogelijk was (distributieniveau). Wat vind je van itrangers en speelgoed die ze produceren? Het team van Itrangers is ongelooflijk, ze zijn zo actief en productief. De CI -jongens zijn erg populair in Azië; Ik vind het interessant, we gaan van het designerspeelgoed naar de advertentieondersteuning. Als we er beter naar kijken, is dit het geval voor bijna alle ToyDesigers vandaag: samenwerking met merken, speciale series, crossover etc. Wij 'marketeren' artiesten en hun producties, het is niet onschuldig of gewoon creatief, het maakt het spel nog leuker, denk ik. Ben je van plan om meer speelgoed te maken of beschouw je deze activiteit als een one-shot (of liever dubbel één-shot omdat er twee series stereotype zijn)? Ik heb geen zeer langetermijnplan voor het stereotype, vandaag werken we aan 6 'versies, zolang ik graag het concept ontwikkel, ga ik verder. Wat betreft het maken van ander speelgoed, ja, ik heb een aantal ideeën die in 2005 naar het besef zouden moeten gaan. Ik ben nu gekoppeld aan een bedrijf (Thunderdog Studio). Het werk met Thunderdog is anders, daar raak ik rechtstreeks aan op de productie, omdat we zelf speelgoed en beeldjes produceren. Denkt u dat het concept van stereotype nog steeds in verschillende series kan duren of denkt u dat het ook niet nodig is om in de overexploitatie van dezelfde "schimmel" te vallen? Nee, ik wil absoluut niet in overexploitatie vallen, maar nogmaals, zolang ik originele ideeën vind, zie ik niet waarom niet doorgaan. en #61514; Wat zijn de recepties op uw beeldjes in de 4 hoeken van de wereld en meer in het bijzonder in het land van eerste productie/marketing: Hong Kong? Gezien de verkoop denk ik dat het welkom vrij positief is. Een speciale 2 -serie werd uitgebracht in China in samenwerking met San Miguel Beer en 7eleven -winkels (vooral voor Halloween). Heb je ooit andere sculptuur- of modelleringsmethoden buiten IT -tools geprobeerd? Ja, ik heb plezier met Super Sculpey. en #61514; Ik heb in het begin ook knuffels gemaakt zoals iedereen. Maak je op andere ondersteuning dan digitaal? Ja, ik ontneem mezelf niet om alles te testen: posters, stickers, schilderen, schermafdrukken .... Ik werk momenteel aan de eerste verzameling t-shirts van het merk Bshit. Welk advies (s) kunt u aan ontwerpers geven om zijn ideeën te zien produceren? Hmm het zal niet erg origineel zijn: een solide concept, een persoonlijke grafische stijl hebben en er vervolgens voor zorgen dat uw project haalbaar is (aantal stukken, aantal kleuren, grootte enz.). En bovenal moet je in je ding geloven, alles is mogelijk. Tegenwoordig, zelfs als de speelgoedmarkt verzadigd is, zijn fabrikanten op zoek naar nieuwe artiesten, nieuwe concepten ... Alles voor een zichzelf respecterende ontwerper die op een of andere dag een droom is om haar geanimeerde personages te zien en naar een klein of groot scherm te gaan, is het een droom die je deelt? Zo ja, heb je dergelijke projecten? Ik hou van animatie, maar in kleine doses werk ik al 1 maand voor het tv -kanaal Comedy Central USA, waar ik kleine 5/10 droge dieren ontwikkel, perfect formaat voor mij! Ik zie mezelf nauwelijks 1 jaar of meer op een speelfilm blijven blijven, hoe dan ook, het is niet mijn taak. Denk je dat er een superdeale stijl is? Wat zijn de kenmerken ervan? Eenvoudige afbeeldingen en plezier, humor, zelfuitreisie (zie hieronder). Humor en spot lijken constanten in je creaties te zijn, vals ik? Moet je vandaag worden verplaatst naar het werk? Ik weet niet of het nodig is. In ieder geval, zo werk ik, mijn ontwerp is heel eenvoudig, strak, ik ben geen 'illustrator' in de technische zin, dus ik werk aan de formulieren om naar de essentie te gaan en ik voeg een spot, een bericht toe, of Humor ... Hoe kies je de mensen voor wie ze moeten werken? Accepteert u alles zonder voorwaarden of weigert u vandaag meer en meer verzoeken? Nee, ik weiger niet veel verzoeken, op dit moment heb ik het geluk dat ik voornamelijk interessante projecten heb gehad. Met wie zou je dromen? Stapelontwerp, herkend .... Welk bedrijf zou u het grafische charter willen opnieuw tekenen? Ik werk echt graag in relatie tot muziek, dus ik zou zeggen dat het werkt aan de identiteit van labels zoals Astralwerks, XL -opnames ... Moeten we in deze komende maanden een overspanning verwachten met merchandising in alle richtingen of wilt u uw "handelsoptredens" beperken? Geen stijging, maar veel nieuwe functies in 2005.;) Waarom verliet je Frankrijk? Om minder belastingen te betalen, zoals Alain Delon en Cédric Pioline? Ja, het is voor belastingen. Nee, het is niet langer voor de mogelijkheid om te reizen, om mensen te ontmoeten ... internet is goed, maar er was een tijd dat ik de mensen wilde zien met wie ik elke dag werk. en #61514; Plotseling reizen met mijn opening van veel deuren, wees een advies dat ik zou kunnen toevoegen voor mensen die speelgoed willen maken (in feite moet het met alles werken): reizen, naar mensen gaan kijken, rechtstreeks praten met hun. Wat zijn uw doelstellingen en projecten voor de komende maanden? Een terugkeer naar Frankrijk in december voor een paar maanden, voorbereiding van een groot tentoonstellingsproject in samenwerking met Kidrobot (zie volgende vraag). Ik ben nu artistiek directeur van het bedrijf Thunderdog www.thunderdogstudios.com gemaakt door Tristan Eaton A NYC. Ik ga parallel met verschillende vrienden het Unchi Leisure Center Center www.uchi.net (meer nieuws binnenkort), de release van My Dunny Series 2, een nieuw speelgoed geproduceerd door Kidrobot (zomer 2005), de 6' -versie van de stereotypen , Een merk van bshit www.bshit.org .... Ik heb iets om plezier te hebben. Wanneer hebben we een Superdeux Expo in Frankrijk? Dus expo gepland voor zomer 2005 in samenwerking met Kidrobot, met een ietwat speciaal concept omdat de tentoonstelling tegelijkertijd zichtbaar zal zijn in verschillende steden. Ik zal schermafdrukken presenteren in samenwerking met Tristan Eaton en andere gasten, posters, schilderijen, Toyz -installaties. Er wordt een themale kleur toegewezen aan elke tentoonstellingslocatie, het gepresenteerde werk zal daarom in de overeenkomstige tonen zijn. Met welke Toydesigne (s) zou je willen samenwerken? Devil Robots Favoriete Toydesigne (s)? Rolito, Devil Robots, Pete Fowler Favoriete ontwerper (s)? Run, Kant1, Yuck Favoriete artiest (s)? Kaws Favoriete graffitikunstenaar (s)? 123Klan;) Welke kunstenaar zou je vereren om te zien dat ToyDesigner wordt? Genevieve Gauckler Favoriete website? http://www.acne.se Geanimeerde tekening (s)/favoriete animatiefilm? De nachtmerrie voor Kerstmis BDS/MANGAS/GENOMEN COMICS? Ik lees geen strips, manga of strips Favoriete film (s)? Warsstijl Favoriete merken? Supreme, een badende aap, nietje Favoriete winkel? De luie hond 2 passage thiéré Paris 11eme Favoriete stad/plaats? Lille Favoriete muziek ? Beastie Boys, 2manydj's, DJ Assault, Auto, Freddy Fresh .... Laatste vraag: Wat vind je van Panda-Z? Paard Superdeux Superdeux Superdeux Superdeux Superdeux

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

INTERVIEWS

Ontwikkeling met Touma

Touma maakte deel uit van het Sonic -team, daarom vinden we in zijn personages de invloed van de kleine blauwe egel van Sega Kun je jezelf alsjeblieft voorstellen? (Uw studies, uw professionele ...

INTERVIEWS

Richard Wong van Itrangers Lab

Itrangers Lab is een belangrijk en interessant speelgoedbedrijf heeft meer dan één titel. In tegenstelling tot Michael Lau of Pete Fowler, ontwikkelt Itrangers zeker meer georiënteerde producten ...